Latest News

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Μαίρη Μηνά - Μιχάλης Σαράντης: Βάφτισαν την κόρη τους και γιόρτασαν με πάρτι δίπλα στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Ένα ξέφρενο beach party έστησαν για τους καλεσμένους τους η Μαίρη Μηνά κι ο Μιχάλης Σαράντης μετά από τη βάφτιση της κόρης τους... την Κυριακή 2/6.

Η μικρή Βασιλική - Γλυκερία πήρε το όνομά της από τις δύο γιαγιάδες της κι έκανε ευτυχισμένους νονούς συνολικά έξι επιστήθιους φίλους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κι ο Έκτορας Λιάτσος.

Η Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Σεπτέμβριο του 2022 και το τελευταίο διάστημα προετοίμαζε τη μεγάλη γιορτή που ακολούθησε το μυστήριο της βάπτισης. Κοντά τους όλοι οι καλοί τους φίλοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας δίπλα στο κύμα.

Όσον αφορά στους 6 συνολικά νονούς που είχε η μικρή, η ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα: «Θέλαμε η φιλία που έχουμε με αυτούς τους έξι ανθρώπους να γίνει και συγγένεια. Θέλουμε για το παιδί μας, η ημέρα της βάπτισης να είναι μια μέρα γιορτής και μια μέρα όπως είναι όταν έχουμε ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι», στην εκπομπή «Γειά σου».

Ενώ κι ο Μιχάλης Σαράντης δήλωνε ενθουσιασμένος με την απόφασή τους αυτή:

«Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα είναι ένας από τους νονούς της μικρής. Οι νονοί θα είναι έξι. Ένας ακόμα θα είναι ο Έκτορας Λιάτσος, επίσης εξαιρετικός ηθοποιός και ένας ακόμα ο Γιώργος Τσακνής, αδελφικός μου φίλος. Το όνομα της μικρής είναι Βασιλική-Γλυκερία, από τις μαμάδες μας».

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλλα Ψαρρού δημοσίευσαν βίντεο από το πάρτι στους λογαριασμούς τους στο Instagram, γράφοντας: «Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας».

Δείτε τη δημοσίευση:

Φωτογραφίες από τη βάφτιση:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ