Latest News

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ρομπέρτο Μπάτζιο: Ληστές τον χτύπησαν στο σπίτι του ενώ έβλεπε Ισπανία - Ιταλία

 Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και η οικογένειά του υπήρξαν θύματα μιας ένοπλης ληστείας ενώ παρακολουθούσαν τον αγώνα Ιταλία-Ισπανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διεξάγεται... στη Γερμανία.

Ο εφιάλτης για τον 57χρονο ξεκίνησε γύρω στις 22:00 όταν μια ομάδα τουλάχιστον πέντε ατόμων, όλοι οπλισμένοι, εισέβαλαν στη βίλα του ποδοσφαιριστή στο Αλταβίλα Βιτσεντίνα. Πιθανώς πρόκειται για μια επαγγελματική συμμορία, δεδομένων των μεθόδων που χρησιμοποίησαν. Η επιλογή να δράσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα των ατζούρι πιθανότατα δεν ήταν τυχαία, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Corriere Del Vinento. 

Η βίαιη συμπλοκή στο σπίτι του Μπάτζιο

Μόλις οι ληστές εισήλθαν στο σπίτι, ο Μπάτζιο προσπάθησε να αντιμετωπίσει έναν από αυτούς. Μετά από μια πολύ σύντομη συμπλοκή, ο ληστής τον χτύπησε στο μέτωπο με πιστόλι του, προκαλώντας του ένα βαθύ τραύμα, και στη συνέχεια κλείδωσαν τον ίδιο και την οικογένειά του σε ένα δωμάτιο. Εν τω μεταξύ, οι κακοποιοί αναποδογύρισαν κάθε δωμάτιο, κλέβοντας ρολόγια, κοσμήματα και χρήματα. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η λεία τους. Όταν ο ποδοσφαιριστής κατάλαβε ότι οι ληστές είχαν φύγει, έσπασε την πόρτα και κάλεσε την αστυνομία.

Στο περιστατικό επενέβησαν οι αστυνομικοί της Βιτσέντζα, οι οποίοι άκουσαν τον Μπάτζιο και την οικογένειά του, ενώ έχουν ήδη αποκτήσει όλες τις εικόνες της βιντεοεπιτήρησης. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Αρζινιάνο, όπου του έκαναν ράμματα στο μέτωπο. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους. Ο Μπάτζιο είναι παντρεμένος εδώ και  34 χρόνια με τη σύζυγό του Αντρεΐνα και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά: τη Βαλεντίνα, τον Ματία και τον Λεονάρντο.