Latest News

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ίμπιζα: Σοκ με την ακροβάτρια που έπεσε στο κοινό [ΒΙΝΤΕΟ]


Η
τρομακτική στιγμή που μία ακροβάτρια στο κλαμπ της Ίμπιζα του Wayne Lineker έπεσε από τον ουρανό. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πλάνα απαθανάτισαν τη δραματική πτώση της ερμηνεύτριας καθώς σκαρφάλωσε σε έναν στύλο πάνω στο κρεμασμένο άλογο και την άμαξα, η οποία στη συνέχεια φάνηκε να σπάει. Η γυναίκα έπεσε κατακόρυφα στην πισίνα από κάτω στο κλαμπ Ocean Beach Ibiza, με δύο μέλη του κοινού να φέρονται να τραυματίστηκαν όταν έπεσε πάνω τους.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στις 18 Ιουνίου, κυκλοφόρησε καθώς ένας μάρτυρας εμφανίστηκε περιγράφοντας πώς εκτυλίχθηκε η φρίκη. Οι δύο τραυματίες ήταν Βρετανοί τουρίστες που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και οι δύο αστυνομικοί.

Ο ανώνυμος μάρτυρας είπε: “Το προσωπικό του Ocean Beach έσπρωξε τους δύο αξιωματικούς από το δρόμο για να φτάσουν στον ερμηνευτή και παραμέλησε άλλους τραυματίες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν το προσωπικό. ιατρικούς λογαριασμούς.

ADVERTISEMENT

“Ο αξιωματικός ένα είχε ένα κάταγμα στο λαιμό και ένα πελεκημένο οστό στο λαιμό. Ο αστυνομικός δύο είχε σοβαρούς μώλωπες στο χέρι και τον κορμό. Ο ερμηνευτής είχε ένα βοσκημένο γόνατο σε μια μαλακή προσγείωση σε δύο άτομα.”

Το περιστατικό άφησε τρομοκρατημένους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να καλύψουν το κλαμπ που έχει γίνει δημοφιλές στέκι για επίσκεψη διασημοτήτων VIP. Σε ανακοίνωσή της, η Ocean Beach ανέφερε: «Το περιστατικό της παράστασης ήταν το πρώτο στα 12 χρόνια λειτουργίας μας και η υγεία και η ασφάλεια της ομάδας και της πελατείας μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Ο ερμηνευτής παρακολούθησαν γιατροί αμέσως αλλά δεν υπέφερε τυχόν τραυματισμούς και είμαι καλά».