Latest News

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δήμητρης Σταρόβας: Μηνύματα αγάπης των επώνυμων φίλων του στο βίντεο - εξομολόγηση

 


Πέρασε ένας μήνας από τη στιγμή που όλοι πληροφορηθήκαμε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε επειγόντως στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.
 Ευτυχώς η εξέλιξη της υγείας του προς το καλύτερο, του επέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι όπου συνεχίζει τη... θεραπεία του.

Χθες, ο ηθοποιός και μουσικός ανάρτησε ένα βίντεο ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο μιλάει για την κατάσταση της υγείας του, πάντα με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει.

Εμφανώς αδυνατισμένος προσπαθεί να καθησυχάσει φίλους και θαυμαστές στην πρώτη επικοινωνία του με το κοινό από την στιγμή που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο μήνυμά του αντέδρασαν άμεσα φίλοι και γνωστοί, που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορα «περαστικά» και την συμπαράστασή τους. Αθερίδης, Σκιαδαρέσης, Μακεδόνας, Ντενίση, Μαγγίρα, Τσαλίκης, Μπεκατώρου, Πρεζεράκου, Τσιμτσιλή, Σκορδά και δεκάδες άλλοι ανταποκρίθηκαν στο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα που απέσπασε πάνω από 30.000 likes.

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε ο Δημήτρης Σταρόβας:

«Γλυκέ μας Δημήτρη ακόμα και μέσα από μια δυσκολία δίνεις μαθήματα και αποδεικνύεις ότι δε χάνεις το χιούμορ σου. Σιδερένιος» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κούκλος έγινες. Αυτό βλέπουμε όλοι» σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Σιδερενιος φιλε!! Μη μασας!!!!!! Σ αγαπαμε ολοι» του έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Είσαι υπέροχος!! Σ αγαπάμε!!! Δύναμη και κουράγιο! Αλλά η μια φορά απέδειξες ότι το χιούμορ μας βοηθά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές κι εσύ είσαι η απόδειξη οτι ποτε δεν πρέπει να το χάνουμε!!!!» σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα.

«Φανερές μαχες χωρίς να κρυβόμαστε ! Είσαι δυνατός ! Συγκινητικός με όπλο το χιούμορ ! Όλα θα πάνε τέλεια», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Σε λατρεύω» έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου.
«Δημήτρη αξιολάτρευτε. Θα τα ξεπεράσεις όλα!!! Κ όλοι Σ αγαπάμε ακόμα πιο πολύ για την ειλικρίνεια κ το θάρρος σου. Κι εγω παρά πολύ !!!» είναι το μήνυμα της Μιμής Ντενίση.

«Σιδερένιος αγοράκι μου καλό ! Σ´ αγαπάμε και σε περιμένουμε !» ήταν το μήνυμα του Κώστα Μακεδόνα.

«Μητσε δώσε πόνο!» σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Σ’αγαπαμε,περαστικά!Υγ…όντως κόμματος έγινες!» πρόσθεσε η Μάρα Δαρμουσλή.
.
Και η Σάντρα Βουτσά ευχήθηκε: «Δημήτρη μου περαστικααααααα!!!Ειμαστε όλοι δίπλα σου κ Σαγαπαμεεεεεε πολύ αγόρι μου γλυκό!!!»