Latest News

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Βεντέτα πίσω από τη φονική συμπλοκή στον Πειραιά: «Είχαν σκοτώσει τον θείο μου στην Τουρκία και ήρθα να πάρω εκδίκηση»!


Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η μαφιόζικη εκτέλεση με έναν νεκρό και έναν τραυματία  
μέσα σε σούπερ μάρκετ στην καρδιά του Πειραιά...χθες το απόγευμα. Οι Αρχές ερευνούν παλιές υποθέσεις και μαφιόζικες εκτελέσεις ενώ όπως φαίνεται,  ο Τούρκος εκτελεστής είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο.

Οι ελληνικές αρχές έχουν απευθυνθεί σε Τούρκους συναδέλφους τους, προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν τόσο του δράστη όσο και του νεκρού και του τραυματία.

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι έστησε τη φονική ενέδρα για να πάρει εκδίκηση για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του θείου του


«Είχαν σκοτώσει τον θείο μου στην Τουρκία και ήρθα να πάρω εκδίκηση» είπε ο 23χρονος.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ερευνούν αν λέει την αλήθεια. Ο δράστης άνοιξε πυρ χωρίς να λογαριάζει τον κόσμο που υπήρχε δίπλα του, σκοτώνοντας τον 42χρονο ομοεθνή του και τραυματίζοντας βαριά ακόμη έναν. Θύματα και δράστης πιθανόν να ανήκουν σε μαφιόζικο κύκλωμα που βρήκε καταφύγιο στη χώρα μας.

Το πιστόλι που είχε ο δράστης αλλά και αυτό που βρέθηκε πάνω στο θύμα ενισχύουν το σκοτεινό παρελθόν τους. Τα δυο εννιάρια όπλα, ανατολικού τύπου έχουν σταλθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να γίνει βαλλιστική εξέταση και να δουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά στην χώρα μας σε μαφιόζικες εκτελέσεις.

Η αστυνομία εντόπισε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από το σημείο που δόθηκε το ραντεβού θανάτου, στο οποίο έμεναν τα δυο θύματα, το οποίο ερευνάται. Ωστόσο, απαντήσεις θα δοθούν και από τα κινητά τους τηλέφωνα που έχουν ήδη ανοίξει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.