Latest News

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Σε «πόλεμο» με τον αδερφό του, Άντριου- Απειλεί να διακόψει κάθε σχέση

 
Ο Βασιλιάς Κάρολος φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να τελειώνει μια και καλή τη σχέση του με τον ντροπιασμένο Πρίγκιπα Άντριου- Τον προειδοποιεί ότι η ζωή θα γίνει «άβολη» αν αρνηθεί να εγκαταλείψει την έπαυλή του με... 30 δωμάτια.

Ο Βασιλιάς, 75 ετών, έχει διπλασιάσει τις προσπάθειες φέτος για να εκδιώξει τον αδερφό του που μοιράζεται το σπίτι με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον με γνώστες του παλατιού να χαρακτηρίζουν την αντιπαράθεση ως «πολιορκία της Βασιλικής Στοάς».

Πηγές του παλατιού λένε ότι ο βασιλιάς, ο οποίος χρηματοδοτεί τη ζωή του Άντι, θα μπορούσε «να επανεξετάσει τα επίπεδα υποστήριξης που είναι διατεθειμένος να παράσχει» εάν αρνηθεί όλες τις προσφορές για ένα νέο σπίτι.

Ο ντροπιασμένος Δούκας της Υόρκης, 64 ετών, που δεν θα επιστρέψει ποτέ στα δημόσια καθήκοντα αφού πλήρωσε εκατομμύρια για να διευθετήσει μια υπόθεση κακοποίησης με τον Τζέφρι Έπσταϊν για σεξουαλική διακίνηση, αρνείται επί 18 μήνες τις εκκλήσεις του βασιλιά να φύγει.

ADVERTISEMENT

Η Sun αποκάλυψε αποκλειστικά ότι ο Andrew είχε απορρίψει την ευκαιρία να μετακομίσει στο Frogmore Cottage πέρυσι, αφού ο Χάρι και η Μέγκαν εκδιώχθηκαν.

Ο Άντριου, ο οποίος δεν θα επιστρέψει ποτέ στα βασιλικά καθήκοντα λόγω των δεσμών του με τον νεκρό δισεκατομμυριούχο, εξακολουθεί να αρνείται να υποχωρήσει επισημαίνοντας ότι έχει στην κατοχή του μια μίσθωση 75 ετών.


Ωστόσο, ένας φίλος είπε στους Times: “Μπορεί να γίνει τακτοποιημένα ή ακατάστατα. Μπορεί να γίνει με χάρη και αξιοπρέπεια ή μπορεί να του επιβληθεί. Είναι πολύ λυπηρό.

«Όμως, όπως έχουν τα πράγματα, η ζωή στο Royal Lodge πρόκειται να γίνεται όλο και πιο κρύα και άβολη για τον δούκα.

«Το μόνο ερώτημα τώρα είναι πότε θα συνειδητοποιήσει ότι έχει γίνει δέσμιος της δικής του περηφάνιας – και ότι η παράδοση των κλειδιών θα του προσφέρει πολύ μεγαλύτερη άνεση και τη συνεχή υποστήριξη της οικογένειάς του».

Ο Κάρολος λέγεται ότι δεν είναι πρόθυμος να συνεχίσει να πληρώνει από την τσέπη του για να χρηματοδοτήσει τον πλούσιο τρόπο ζωής του Άντι.

Πηγές κοντά στον μονάρχη ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να αναγκαστεί να «επανεξετάσει τα επίπεδα υποστήριξης που είναι διατεθειμένος να παράσχει» εάν συνεχιστεί η λεγόμενη πολιορκία της Βασιλικής Στοάς.

Η αστυνομική προστασία του ντροπιασμένου Δούκα, αφαιρέθηκε όταν παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντα εν μέσω του σκανδάλου Epstein.