Latest News

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Σοκ: Άνδρας σε αμόκ πυροβολούσε διερχόμενα οχήματα – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (BINTEO)


 
Το βίντεο που ελήφθη από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει τις στιγμές που ένας άνδρας οπλισμένος με ημιαυτόματο όπλο άρχισε να πυροβολεί διερχόμενα αυτοκίνητα σε πολυσύχναστο δρόμο στο San Jacinto, σκοτώνοντας ένα άτομο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Julio Rodarte, 39 ετών, συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο και 10 κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Είναι τόσο λυπηρό ξέρετε, πολύ λυπηρό», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, Ενρίκε Τόρες. «Στο πίσω μέρος δούλευαν 5 ή 6 άνθρωποι ξέρετε, και φοβόμουν ότι θα έμπαινε στην επιχείρησή μου και θα άρχιζε να πυροβολεί κόσμο».

Ο μάρτυρας είπε ότι άκουσε σχεδόν 30 πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Το περιστατικό συνέβη στην State Street, βόρεια της W. 7th Street λίγο μετά τις 7 το πρωί της Δευτέρας.

Ο Rodarte προφανώς σταμάτησε αρχικά σε μια αγορά στην περιοχή και προσπάθησε να αγοράσει ένα ποτό, αλλά δεν είχε αρκετά χρήματα. Έφυγε και λίγες στιγμές αργότερα φέρεται να έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ.

Πρώτα έβγαλε το κλιπ και μετά το όπλο. Τότε, είπε ο Τόρες, έβγαλε όλα του τα ρούχα.

“Ήταν εντελώς γυμνός και απλώς συνέχιζε να περπατάει. Και τότε κάλεσαν την αστυνομία.”

Αμέσως έφτασε η αστυνομία και τον συνέλαβε. Πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, ένας άνδρας σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε.

Ένας λογαριασμός GoFundMe δημιουργείται για την οικογένεια του 42χρονου Victor Hugo Leon, ο οποίος προσδιορίζεται ως ο άνδρας που σκοτώθηκε στον πυροβολισμό.

Η σελίδα λέει ότι ο Leon αφήνει πίσω του μια σύζυγο, τρεις γιους και μια κόρη. Ήταν σχεδόν σπίτι αφού άφησε τη νυχτερινή του βάρδια όταν πυροβολήθηκε.

«Το χαμόγελο και η αίσθηση του χιούμορ του Βίκτορ θα λείψουν πραγματικά», αναφέρει η σελίδα. «Αφήνει μια τρύπα στις καρδιές μας που τον γνωρίσαμε».