Latest News

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Η στιγμή που νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια σε συναυλία των AC/DC! (BINTEO)

 Επίθεση από νυχτερίδα δέχθηκε η τραγουδίστρια Τέιλορ Μόμσεν κατά την διάρκεια συναυλίας των AC/DC...

στην Ισπανία.

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Μόμσεν με το συγκρότημα της, έκαναν το άνοιγμα της συναυλίας πριν ανέβει στη σκηνή η θρυλική μπάντα. Την ώρα που τραγουδούσε είδε μια νυχτερίδα να προσγειώνεται στο πόδι της και να τη δαγκώνει.

Η 30χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram την Παρασκευή που την έδειχνε στη σκηνή με το συγκρότημά της The Pretty Reckless στη Σεβίλλη, όταν μια νυχτερίδα προσγειώθηκε στο πόδι της. «Εσείς παιδιά δείχνετε κάτι και δεν ξέρω τι λέτε», ακούγεται η Μόμσεν να λέει στο κοινό. Κάποιοι άνθρωποι την έδειχναν και φώναζαν προς το μέρος της.

Λίγο αργότερα, συνειδητοποίησε τι ήταν στο πόδι της. «Υπάρχει μια νυχτερίδα στο πόδι μου αυτή τη στιγμή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ;» είπε ήρεμα στο μικρόφωνο.

Αρκετοί άνδρες έσπευσαν στη σκηνή για να βοηθήσουν τη Momsen, η οποία είναι γνωστή από τον ρόλο της Jenny Humphrey στο «Gossip Girl», καθώς προσπαθούσε να προστατευτεί από τη νυχτερίδα. «Πρέπει πραγματικά να είμαι μάγισσα», είπε αστειευόμενη η Momsen στο κοινό. «Είμαι εντάξει και η νυχτερίδα είναι μια χαρά. Θα γίνει η νέα μου φίλη».

Μετά τη συναυλία, η Μομσεν ενημέρωσε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της κάνουν ένεση για τη λύσσα. «Ήταν χαριτωμένη, αλλά ναι, με δάγκωσε  οπότε εμβόλιο κατά της λύσσας για τις επόμενες δύο εβδομάδες», έγραψε στο Instagram. Η Μόμσεν ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο, όπως είπε, την αποκάλεσε «batgirl» αφού την είδε στις τοπικές ειδήσεις. Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, η Momsen είπε ότι «οι ενέσεις δεν είναι διασκεδαστικές».