Latest News

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο 37χρονος καθ' ομολογίαν δράστης -«Δεν πήγε με πρόθεση να σκοτώσει» λέει ο πατέρας του

 Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του οδηγήθηκε στα δικαστήριο ο 37χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης... στη Χαλκίδα.

Ο 37χρονος έκρυβε τα χαρακτηριστικά του με χειρουργική μάσκα ενώ με το μπουφάν κάλυπτε το κεφάλι του.

Παρέμεινε σκυμμένος χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν. 

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» λέει ο πατέρας του 39χρονου καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας μίας 63χρονης γυναίκας, σε σπίτι στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στη Χαλκίδα. Ακόμα, όπως λέει, δεν μπορεί να πιστέψει τι έκανε ο γιος του στην άτυχη γυναίκα στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς, 17 μέρες μετά. Η είδηση της ομολογίας ήρθε να συνταράξει τόσο τους στενούς συγγενείς του θύματος, όσο και τους πιο κοντινούς ανθρώπους του 39χρονου.

Μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι ο 39χρονος «δεν πήγε με πρόθεση να σκοτώσει. Απλώς πήγε εκεί για τα λεφτά για τον τζόγο και φανερώθηκε η γυναίκα. Εκείνη τον ήξερε επειδή ήταν συνέχεια σπίτι, γιατί με την κόρη της ήταν από πιτσιρίκια φίλοι. Την είδε και θόλωσε εκείνη την ώρα και πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα. Δεν πήγε εκεί με μαχαίρι για να σκοτώσει».

Ο πατέρας του είναι σοκαρισμένος. «Πώς να είμαι; Δεν μπορώ να συνέλθω. Πήγε ο δικηγόρος να τον δει. Είναι 39 χρονών, μπορώ εγώ να τον ελέγξω, τι κάνει στο κινητό του; Έπαιζε τζόγο στο κινητό» λέει στο newsit.gr και προσθέτει «δεν είχε δώσει δικαίωμα και τα ναρκωτικά που λένε, η κοπέλα έπαιρνε, όχι ο γιος μου. Ήταν παιδικοί φίλοι από το δημοτικό».


Κυνική ομολογία

Ο 37χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα μιλώντας στις αρχές εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αντιμετωπίζει θέματα με τον τζόγο, με την ΕΛΑΣ να φτάνει στην ταυτοποίησή του με αποτυπώματα αλλά και αξιοποιώντας σχετικό βιντεοληπτικό υλικό.

Κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται πως ήταν η ληστεία, με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο να λέει στους αστυνομικούς ότι «εγώ τα λεφτά πήγαινα να πάρω, που κάποια στιγμή μου είχε εκμυστηρευθεί η κόρη ότι είχε αλλά με είδε η 63χρονη και την σκότωσα γιατί με αναγνώρισε».