Latest News

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Διάσημος εκπαιδευτής ιπποδρόμου ο 55χρονος τουρίστας που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα


 Τα στοιχεία της ταυτότητας του Αμερικανού τουρίστα, η σορός του οποίου βρέθηκε στο Μαθράκι, έχουν γίνει γνωστά, ενώ τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν εκτενείς αναφορές στον θάνατο του 55χρονου Τόμπι Σιτς (Toby Sheets), του οποίου... το σώμα εντοπίστηκε στο Μαθράκι, ένα από τα Διαπόντια Νησιά βορειοδυτικά της Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε η NY Post, ο Σιτς ήταν γνωστός στους κύκλους του αμερικανικού ιπποδρόμου, ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη (Belmont Park). Ήταν εκπαιδευτής αλόγων κούρσας για πολλά χρόνια και συνεργαζόταν σταθερά με τον Hall of Famer Στιβ Άσμουσεν (Steve Asmussen).

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από τον ξάδερφό του, Γκρεγκ. «Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη», δήλωσε ο στενός συγγενής του Σιτς.

Ο 55χρονος είχε δηλωθεί αγνοούμενος από την Τρίτη 11 Ιουνίου. Τελευταία φορά τον είχαν δει σε καφενείο με άλλα δύο άτομα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από φίλο του, ο οποίος επισκέφθηκε το σπίτι του και βρήκε την πόρτα ξεκλείδωτη, τα φώτα και τον κλιματισμό αναμμένα, και τα ρούχα του στον χώρο.

Μετά τη νεκροψία, η σορός του θα παραδοθεί στους οικείους του για να μεταφερθεί στις ΗΠΑ.