Latest News

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Κακοποίηση 3χρονης στο Ηράκλειο: «Δεν είχα παρατηρήσει κάτι» λέει η μητέρα

 


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση κακοποίησης της 3χρονης στο Ηράκλειο...
 της Κρήτης.

Οι πληγές στα πόδια, έχουν καθηλώσει το 3χρονο κορίτσι σε κρεβάτι του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε με αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι να σοκάρουν ακόμα τους πιο έμπειρους γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ.

«Δεν πήρα χαμπάρι διότι όταν μιλούσα με τη μικρή και την άλλαζα, κοιτούσα συγκεκριμένα πράγματα, δεν τα παρατηρούσα αυτά και δεν τη ρωτούσα. Της μιλούσα και πίστευα ότι είναι αλήθεια όσα μου λέει, δεν είχα παρατηρήσει κάτι» είπε αρχικά η μητέρα του παιδιού στο Ηράκλειο.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, ο οποίος έχει προφυλασκισθεί, η νεαρή μητέρα είπε: «Την Παρασκευή που μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι χτύπησε η μικρή, έλα, πήγα στο σπίτι και τα είδα όλα αυτά αλλά δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί του, γιατί ήταν οι αστυνομικοί μας πίεζαν και μας είπαν να φύγουμε» συνέχισε.

«Ήμασταν μαζί έξι μήνες αλλά μέναμε στο ίδιο σπίτι τις τελευταίες 10 ημέρες, όποτε έγιναν όλα αυτά. Όταν ήμουν μπροστά ήταν λες και δεν συνέβαινε τίποτα» συμπλήρωσε η 21χρονη μητέρα του παιδιού στο Ηράκλειο.

Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο, με σημάδια από χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι του. Η υπόθεση έγινε γνωστή, έπειτα από πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, τα οποία έκαναν λόγο για φωνές μικρού παιδιού, που προέρχονταν από ένα σπίτι στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Άμεσα οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι και εντόπισαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Το 2,5 ετών κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τόσο της 21χρονης μητέρας του παιδιού, όσο και του 23χρονου συντρόφου της. Μετά την απολογία του ο 23χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ η 21χρονη μητέρα, που είχε συλληφθεί και αυτή, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.