Latest News

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Αυτός είναι ο φυγόποινος που συνελήφθη στα Ιωάννινα - Είχε βιάσει και σκοτώσει ιερόδουλη πριν 25 χρόνια στην Ιταλία

 Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός στα Γιάννενα, για τη δολοφονία γυναίκας στην Ιταλία, που είχε βρει φρικτό θάνατο στα χέρια του ίδιου και των...

συνεργών του.

Η δολοφονία της νεαρής ιερόδουλης στην Ιταλία είχε σημειωθεί πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, από τρεις δράστες, με τους δύο να πέφτουν στα χέρια των Αρχών και τον τρίτο να διαφεύγει μέχρι χτες.

Ο Αλβανός δράστης βρήκε καταφύγιο στην Ελλάδα και τα Γιάννενα, όμως ένας έλεγχος αστυνομικών τον οδήγησε στην σύλληψη και πλέον τον λόγο έχει ο εισαγγελέας.

Ο 48χρονος Αλβανός είχε καταδικαστεί το 2011 σε κάθειρξη 22 ετών και 8 μηνών για την δολοφονία της γυναίκας από τον Ισημερινό στην Ιταλία, συνελήφθη την Παρασκευή 21/6 στα Γιάννενα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο 48χρονος με άλλους δυο συνεργούς του στις 9 Δεκεμβρίου του 1999 βίασαν, βασάνισαν και έπνιξαν την άτυχη γυναίκα ώστε να γίνουν αποδεκτοί από τη μαφία στην Πιατσέντζα.

Ο ένας εξ αυτών φέρεται να κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή της γυναίκας για να της περιγράψει τα όσα έγιναν. Το πτώμα της Μπέτι Ραμίρεζ βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2000.

Οι δυο από τους δράστες συνελήφθησαν, το 2006 στις ΗΠΑ ο ένας και ο δεύτερος στο Βέλγιο. Σε βάρος του τρίτου, εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών.