Latest News

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη - Το πόρισμα του ιατροδικαστή


Ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη οφείλεται σε παθολογικά αίτια και επιπλοκές στην καρδιά του... σ
ύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 20χρονος είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, ωστόσο, το περιστατικό του προκάλεσε έντονο στρες, οδηγώντας σε επιπλοκές και κατάρρευση μετά τον βίαιο καυγά του με άλλους άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες, οι οποίοι αρχικά θεωρούνταν από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο με τον 20χρονο.

Αντιθέτως, δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από τη Ρουμανία, τη Γεωργία και τη Βουλγαρία, που ήταν στην ίδια παρέα με τους δύο Έλληνες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι την Παρασκευή (14/06) θα απολογηθούν οι δύο 24χρονοι για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη.

Η στιγμή που ο 20χρονος ναυαγοσώστης καταρρέει μετά τον ξυλοδαρμό

Ο 20χρόνος φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.