Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ναταλία Δραγούμη: Η πιο παράξενή συνήθειά της - «Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο»

 Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για μια συνήθειά της που προκαλεί αντιδράσεις... το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του «Καλύτερα αργά».

«Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο. Δεν το έχω ανάψει ποτέ, ήμουνα καπνίστρια.

Δεν είναι το ίδιο τσιγάρο. Αγοράζω πακέτο, έχω την τσάντα μου πακέτο, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε μισή τζούρα. Δεν έχω πειρασμό να καπνίσω. Δεν είναι σαν να έχω ένα προφιτερόλ εδώ και να μην το τρώω. Είναι κάτι που εγώ το θεωρώ φυσιολογικό και επειδή βλέπω ότι όλοι μου ανοίγουν τεράστια κουβέντα όταν με βλέπουν με το τσιγάρο, πρώτη φορά το λέω δημοσίως.

Το κρατάω έτσι. Ο Μέμος (Μπεγνής) μου λέει θα σου στήσουμε ένα άγαλμα που θα είναι έτσι με το τσιγάρο. Αν με δει κάποιος θα πει “μας πόσο δεν κρατιέται;”. Το δαγκώνω, σαν κομπολόι.

Πρώτα έκοψα το κάπνισμα, απεξαρτητοποιήθηκα τελείως τρία χρόνια και μετά είδα μία που το έκανε σε μία πρόβα και είπα “για να δω τι καλό της κάνει;” και το δοκίμασα και είπα “α, τι ωραίο”.

Στην αρχή έκανα τράκα και κρατούσα σε μία ταμπακιέρα, μετά με τον κορονοϊό δεν ήταν ασφαλές και αγόρασα πακέτο και τώρα αγοράζω πάντα πακέτο.

Όλοι μου λένε “σε θαυμάζω”. Δεν είναι άξιο θαυμασμού γιατί δεν θέλω να καπνίσω. Απλώς θέλω να το κρατάω, θέλω να έχω την κίνηση, μου αρέσει, δεν κάνω κακό σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου, ούτε στον διπλανό μου, ίσως κάνω λίγο κακό στην τσέπη μου. Μπορεί να κάνω και την καλή να δώσω σε κάποιον ένα τσιγάρο» είπε η ηθοποιός.

Και σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι το τσιγάρο, ως χειρονομία, την βοηθάει να ελέγχει το άγχος, ειδικά σε συνθήκες που βρίσκει ιδιαίτερα στρεσογόνες όπως τα αεροπορικά ταξίδια.

Δυστυχώς, οι Αμερικανοί και δη οι Αμερικανίδες αεροσυνοδοί δεν δείχνουν την δέουσα κατανόηση. «Είχα μπει σε αεροπλάνο και το έβγαλα μέσα στο αεροπλάνο και ήρθε η υπεύθυνη των αεροσυνοδών και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Μου λέει “πρώτη φορά στη ζωή μου μου έχει τύχει αυτό”.