Latest News

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Τι θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί μια μέρα πριν την κάλπη

 Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ευρωεκλογές 2024, καθώς οι πολίτες θα κληθούν να προσέλθουν στην κάλπη αύριο... Κυριακή 9 Ιουνίου.

Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο, οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν τις τελευταίες τους εμφανίσεις, αν και το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό σήμερα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης, πρόκειται να υποδεχτούν διαπιστευμένους συντάκτες. Ο πρωθυπουργός θα συναντήσει τους δημοσιογράφους στα Βριλήσσια και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο, ενώ αργότερα θα περπατήσει στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι και την ημέρα των ευρωεκλογών για να ψηφίσει στον τόπο καταγωγής του. Συγκεκριμένα, σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με στελέχη στη Χερσόνησο για την καθιερωμένη ανάπαυλα την παραμονή των εκλογών, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα μεταβεί στο σπήλαιο στο Οροπέδιο. Θα καταλήξει στον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα γευματίσει.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε μια μεγάλη περιοδεία, η οποία την Πέμπτη κατέληξε στη Μαλεσίνα. Σήμερα, Σάββατο, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας και θα συναντήσει υποψήφιους ευρωβουλευτές καθώς και δημοσιογράφους.

Για τον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, σήμερα είναι μια βαριά μέρα καθώς θα αποχαιρετήσει τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε προ ολίγων ημερών από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η κηδεία θα τελεστεί στον Βύρωνα και στη συνέχεια ο Αλέξης Χαρίτσης θα μεταβεί στην Καλαμάτα, για να ψηφίσει.