Latest News

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Σοκ στη Λάρισα: 17χρονος νοσηλεύεται μετά από άγριο καυγά μεταξύ ανήλικων

 


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κατάγματα στη μύτη του και ένα θλαστικό τραύμα στο μάτι του, νοσηλεύεται 17χρονος από...τον Τύρναβο.

O καβγάς έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης 13/6 στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Τύρναβο, όταν μια 10μελής παρέα ανηλίκων «πιάστηκε» στα χέρια με την 5μελή παρέα του 17χρονου, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και στη συνέχεια στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι Αρχές ερευνούν τον λόγο πίσω από την συμπλοκή των δύο ομάδων, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για «επίδειξης ισχύος» και «κυριαρχίας».

Το επεισόδιο έγινε γνωστό την επόμενη ημέρα μετά και τη μήνυση κατά αγνώστων που υποβλήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τον τραυματισμό του ανήλικου μαθητή. Από τη μέχρι τώρα έρευνα του Α.Τ. Τυρνάβου ταυτοποιήθηκαν συνολικά 6 ανήλικοι, ηλικίας από 15 έως και 17 ετών, οι οποίοι φέρουν ως μέλη της πολυμελούς ομάδας των δραστών.

ADVERTISEMENT

Από αυτούς, ένας 15χρονος αναγνωρίστηκε ως ο δράστης του ξυλοδαρμού και κατά την προσαγωγή του στο Α.Τ. Τυρνάβου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ κατασχέθηκε και ένα μπρελόκ τύπου αλυσίδα, με το οποίο φέρεται να χτύπησε τον 17χρονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία άλλων 5 ανηλίκων (από 16 έως και 17 ετών), οι οποίοι εξετάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η έρευνα του Α.Τ. Τυρνάβου βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία και των υπολοίπων αφού όπως προαναφέρθηκε στην ομάδα του 15χρονου φέρεται να συμμετείχαν περί τα 10 παιδιά.