Latest News

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Συμπλοκή 15 ατόμων στη Θεσσαλονίκη - Στο νοσοκομείο δύο από μαχαιριές


 Τρόμο έχει προκαλέσει τους κατοίκους της οδού Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, το αιματηρό συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια συμπλοκή πάνω από 15 ατόμων κατέληξε με δύο αραβόφωνοι να αλληλομαχαιρώνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια...δεκάδων περαστικών.

Η Αστυνομία είχε κληθεί για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο ίδιο σημείο της Θεσσαλονίκης δύο ώρες νωρίτερα. Αστυνομικοί της Ομάδας Ζ κινήθηκαν προς την οδό Βενιζέλου, όμως οι αλλοδαποί αποχώρησαν πριν την άφιξή τους. Τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε.

Στις 11:30 το βράδυ αλλοδαποί άρχισαν να χτυπιούνται με τα χέρια, με ξύλα και με μαχαίρια. Η συμπλοκή άρχισε από την οδό Φιλίππου. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Κάποιοι έφτασαν στην οδό Βενιζέλου. Δύο από αυτούς άρχισαν να αλληλομαχαιρώνονται. Αφού χτυπήθηκαν αρκετές φορές έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι.

Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο. 

Προσήχθη ένα άτομο που κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της συμπλοκής.