Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Φωτιά και έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Μαύροι καπνοί έχουν πνίξει την περιοχή- Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Φωτιά ξέσπασε στην Κάτω Κηφισιά έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο... στη Κηφισιά

Η έκρηξη προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών και ανοξείδωτων οικιακών σκευών PAL Παλαμίδης, επί της οδού Αιγιδών 9 στο Πανόραμα Κηφισιάς. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι σύζυγος της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.

Πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει την περιοχή λόγω της φωτιάς. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με 42 πυροσβέστες και 14 οχήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι παρόλο που το εργοστάσιο εκείνη την ώρα βρισκόταν σε λειτουργία.

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ήταν το μήνυμα που στάλθηκε από το 112.

Λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στο εργοστάσιο στη Κάτω Κηφισιά, η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους: 

  • Στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας απο το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα 
  • Στην οδό Σένεκα 
  • Στην οδό Αιγιδών 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, πρόκειται για εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων οικιακών σκευών επί της οδού Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς.