Latest News

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Στη φυλακή ο 37χρονος δράστης

 


Στη φυλακή οδηγείται ο 37χρονος που δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική... στην Ηλεία.

Ο 37χρονος μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής. Ο δράστης δεν μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, καθώς υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να τον λιντσάρουν συγγενείς της 11χρονης.

Η απολογία του ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγείται στην φυλακή. Ήδη έχει επιστρέψει στα κρατητήρια της ΑΔ Ηλείας. Σημειώνεται πως την Πέμπτη έγινε γνωστό πως αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν 22 δικηγόροι τόσο από τον Πύργο και την Πάτρα, όσο και από όλη την Ελλάδα. Όλοι τους αρνήθηκαν την υπεράσπισή του, εξαιτίας της αγριότητας του εγκλήματος.

Ωστόσο οι Αρχές φοβούνται το ξέσπασμα  βεντέτας, μετά και το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου την ώρα που γίνονταν η κηδεία της 11χρονης την Πέμπτη και εν μέσω της οργής των κατοίκων του χωριού. Αναλυτικότερα το κλίμα στο χωριό Μυρτιά του Δήμου Πύργου είναι βαρύ καθώς επικρατεί θρήνος αλλά και οργή, με τους κατοίκους να είναι εξαγριωμένοι μετά το αποτρόπαιο αυτό συμβάν.