Latest News

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Survivor 2024 : Αυτός ο παίκτης χάνει στην αποψινή μονομαχία

 


Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Χριστόφορος Ταξίδης θα μονομαχήσουν, για να μην χρειαστεί να παλέψουν για την παραμονή τους στον... αυριανό αγώνα αποχώρησης.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος υποψήφιος είχε βγει ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος και είχε αναφέρει: «Ξανά μονομάχος! Πάμε για έκτη φορά. Δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας, τρεις επιλογές είχαμε και για μένα δύο».

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είχε πει: «Φυσικά και το περίμενα, έχουν μείνει τρεις επιλογές, οπότε εγώ θα ψηφιζόμουν. Είμαστε πολύ κοντά οι τρεις μας και γνωρίζουμε το πως θα κινηθούμε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία».

Τέλος, η Κατερίνα Δαλάκα δεν είχε κρύψει την έκπληξή της με την υποψηφιότητά της και είχε σημειώσει: «Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο Γκιουλέκα χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα παλέψω όπως κάνω πάντα. Είμαι πανέτοιμη. Δεν μου αρέσει να κάνω συζητήσεις και να επηρεάζω. Θέλω να δω καθαρά τη γνώμη του άλλου και μετά να κρίνω το αποτέλεσμα».

Αυτός ο παίκτης χάνει στην μονομαχία

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers ο Χριστόφορος Ταξίδης απόψε δεν θα τα καταφέρει και έτσι αύριο θα παλέψει απέναντι στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και την Δώρα Νικολή.