Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor 2024 «Ποτέ μη λες ποτέ»

 


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκλεισε την 3η της συμμετοχή στο Survivor με την οικειοθελή της αποχώρηση η οποία προβλήθηκε στο επεισόδιο της... Τρίτης 14/5.

Όπως είπε κατά τον αποχαιρετισμό της στους συμπαίκτες της «μέχρι εδώ ήταν», αφού είχε επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας της: «Από άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί μου πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια.

Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω. Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω τη ψυχολογία. Αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Κουράστηκα ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω» και στη συνέχεια αγκαλιάστηκε με συμπαίκτες κι αντιπάλους πριν φύγει οριστικά.

Πριν από λίγη ώρα η παλαίμαχη survivor έκανε την πρώτη της δημοσίευση στο Instagram όπου συμπεριέλαβε μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της και το παρακάτω κείμενο:

«Εν τέλη λένε ποτέ μη λες ποτέ ❗️. #3rd φορά για μένα ✌? και σίγουρα αξέχαστη! Ξέρετε δεν ήταν εύκολο να ξανά μπω… πολλές αμφιβολίες αλλά εν τέλη αποδείχτηκε ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ??. Φέτος το concept ήταν να το χαρώ στο έπακρο! Και χαίρομαι πολύ που το έκανα με αυτή τη παρέα τη #blueteam ?.

Αυτό που θα πω μόνο είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη που το ξανά έζησα και αντίστοιχα πολύ χαρούμενη που γυρίζω πίσω! ?? #seeyousoon

PS. Να ζείτε την κάθε στιγμή σας και να ρισκάρετε! Μόνο έτσι νικιέται η ζωή ? Thank you @acunilicali @acunmedya and @survivorgreece for everything ?».

Δείτε τη δημοσίευση:

SURVIVOR

Τα stories για την επιστροφή στην Ελλάδα:

SURVIVOR

SURVIVOR