Latest News

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Η ατάκα Κασσελάκη για τη Χαμάς και η αντίδραση στα social media (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ)

 
Μια αποστροφή στον λόγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τη Χαμάς, προκάλεσε σχόλια στα... social media.

Σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, ο κ. Κασσελάκης, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν «είναι η Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση» και απάντησε: «Η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο όντως κάνει τρομοκρατικές ενέργειες. Αυτό ισχύει. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι πώς μπορούμε εμείς να παρέμβουμε ως Διεθνής Κοινότητα, ώστε να φέρουμε μια ανάπτυξη σε αυτή την περιοχή, η οποία να μην έχει ανάγκη τη Χαμάς να καλύπτει κενά, στο κομμάτι στο οποίο κάνει τοπικό έργο σε ζητήματα ανθρωπιστικής βοήθειας κλπ» είπε ο κύριος Κασσελάκης και συνέχισε: «Άρα, το πλαίσιο της επέμβασης της Διεθνούς Κοινότητας όσον αφορά στη Χαμάς, πρέπει να είναι στο αντιτρομοκρατικό κομμάτι».

Η – για κάποιους – «μπερδεμένη» ατάκα που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης έφερε σχόλια στα social media, με πολλούς χρήστες να εντοπίζουν το «παράδοξο», η Χαμάς να «κάνει τρομοκρατικές ενέργειες», αλλά επίσης να «καλύπτει» ζητήματα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον παλαιστινιακό λαό.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη: