Latest News

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Νεκρή χορεύτρια κατά τη διάρκεια sex game- Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της


 Μια επαγγελματίας χορεύτρια στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της, ο οποίος στη συνέχεια κρεμάστηκε... σύμφωνα με έρευνα.

Η Τζόρτζια Μέι Μπρουκ, 26 ετών, και ο Λουκ Κάνον, 31 ετών, είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ που τροφοδοτούσαν το άγριο σεξ αφού πήραν το παράνομο ναρκωτικό για πάρτι GHB.

Φίλοι είπαν ότι το ζευγάρι απολάμβανε το παιχνίδι ρόλων και θα γύριζαν πορνό στο σπίτι τους.

Όμως, στις 3 Φεβρουαρίου 2022, η καταστροφή χτύπησε όταν ο προσωπικός γυμναστής και ο δάσκαλος γυμναστικής την άφησε αναίσθητη καθώς κράταγε το λαιμό της μέχρι να υποστεί καρδιακή ανακοπή.

ADVERTISEMENT

Όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασαν στο σπίτι του, στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, μετά την κλήση του στο 999, βρήκαν την κυρία Μπρουκ γυμνή και χωρίς σφυγμό στο κρεβάτι του.

Παρά τις ενέσεις καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και αδρεναλίνης, η Τζορτζίνα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή στις 12.34 π.μ. στο Bradford Royal Infirmary.

Το ανήσυχο ιατρικό προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά ο Κάνον τράπηκε σε φυγή από το νοσοκομείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Το δικαστήριο του Μπράντφορντ άκουσε ότι ο Κάνον σκαρφάλωσε στη συνέχεια πάνω από έναν τοίχο σε δασώδη περιοχή κοντά στο νοσοκομείο και κρεμάστηκε. Το σώμα του ανακαλύφθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Ο αρχιφύλακας Phil Hardwick, της αστυνομίας του Δυτικού Γιορκσάιρ, ερεύνησε και τους δύο θανάτους.

Είπε στην ακρόαση ότι ο Κάνον καταζητείται ως ύποπτος για τη δολοφονία της κυρίας Μπρουκ μετά από ανησυχίες του ιατρικού προσωπικού, αλλά ότι κάθε σεξ μεταξύ του ζευγαριού ήταν πάντα συναινετικό.

Ο ντετέκτιβ Σάρτζεντ Χάρντγουικ είπε επίσης ότι οι πρόσφατες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο της κας Μπρουκ περιλάμβαναν “γιατί μου αρέσει να με πνίγει”

Ο παθολόγος Δρ Κρίστοφερ Τζόνσον διαπίστωσε ότι η αιτία θανάτου της Μπρουκ ήταν ο στραγγαλισμός με το χέρι, αλλά υπήρχαν επίσης «δυνητικά θανατηφόρα» επίπεδα GHB στο σύστημά της, μαζί με την κοκαΐνη και το αλκοόλ.

Ο Δρ Τζόνσον είπε ότι η Τζόρτζια θα είχε χάσει τις αισθήσεις της μετά από περίπου 15 με 30 δευτερόλεπτα πνιγμού, αλλά ο Λουκ πρέπει να συνέχισε να ασκεί πίεση στον λαιμό της για πολύ ακόμη αφού λιποθύμησε για να της προκαλέσει καρδιακή ανακοπή.

Εξήγησε ότι ο πνιγμός χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του σεξ για να κάνει το σώμα να πέσει σε υποξία (ασιτία οξυγόνου) που μπορεί να προκαλέσει ευφορία και να αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση.