Latest News

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Βίντεο που σοκάρει: Ο ράπερ Sean “Diddy” Combs κακοποιεί βάναυσα τη σύντροφό του

 Το βίντεο κλειστού κυκλώματος δείχνει τον μεγιστάνα της ραπ Sean "Diddy" Combs να επιτίθεται στην τραγουδίστρια Casandra "Cassie" Ventura σε ένα διάδρομο ξενοδοχείου... το 2016.

Το βίντεο, που προβλήθηκε από το CNN, εμφανίστηκε στον απόηχο των ισχυρισμών της κυρίας Βεντούρα για τον πρώην φίλο της και παραγωγό σε μήνυση πέρυσι.

Δεν έχει σχολιάσει, αλλά ο δικηγόρος της είπε ότι επιβεβαιώνει «την ανησυχητική και ληστρική συμπεριφορά του Mr Combs».

Κανένας δικηγόρος του κ. Combs δεν απάντησε σε αίτημα του BBC για σχολιασμό.

ADVERTISEMENT

Το BBC δεν έχει επαληθεύσει το βίντεο, το οποίο φαίνεται να είναι μια συλλογή από οπτικές γωνίες παρακολούθησης με ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016.

Σύμφωνα με το CNN, γυρίστηκε στο κλειστό πλέον ξενοδοχείο InterContinental στο Century City του Λος Άντζελες.

Το κλιπ φαίνεται να δείχνει την κυρία Βεντούρα να φεύγει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να περπατήσει προς τους ανελκυστήρες.

Ένας άνδρας χωρίς πουκάμισο φαίνεται να κρατά μια πετσέτα γύρω από τη μέση του και να κατεβαίνει βιαστικά σε ένα διάδρομο.

Όταν την προλαβαίνει, την αρπάζει και την πετάει στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να πέσει μερικές αποσκευές.

Την κλωτσάει ενώ είναι στο έδαφος, προτού πάρει τις τσάντες της και την κλωτσήσει για δεύτερη φορά και στη συνέχεια επιχειρήσει να τη σύρει από το πουκάμισό της.

Ο δράστης φαίνεται να φεύγει για μια στιγμή, πριν επιστρέψει και σπρώχνει την κυρία Βεντούρα καθώς σηκώνεται. Στη συνέχεια κάθεται σε μια καρέκλα κοντά στους ανελκυστήρες και πετάει ένα αντικείμενο.

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας της R&B, κυρίας Βεντούρα, Ντάγκλας Γουίγκντορ, δήλωσε σε μια δήλωση: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε περαιτέρω την ανησυχητική και ληστρική συμπεριφορά του κ. Combs.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κυρία Βεντούρα για να το φέρει στο φως».