Latest News

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η Opap Arena την επόμενη μέρα μετά τον τελικό: Αυτοκόλλητα του Ολυμπιακού και «Θύρα 7» στους τοίχους του γηπέδου (εΙΚΟΝΕΣ)

 
Ομαλά, χωρίς προβλήματα και ταραχές κύλησε ο χθεσινός τελικός του Conference League στην OPAP Arena, στον οποίο ο Ολυμπιακός έγραψε Ιστορία, κατακτώντας το... ευρωπαϊκό κύπελλο.

 Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν στον γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου διεξήχθη ο τελικός, και πανηγύρισαν από κοντά το μεγάλο κατόρθωμα της Ελλάδας κόντρα στη Φιορεντίνα.

Τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν Δρακόντεια από το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου, προς αποφυγήν επεισοδίων μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού, της Φιορεντίνα, αλλά και των οπαδών της ΑΕΚ.

Τελικά, δεν συνέβη τίποτα ούτε στην άφιξη, ούτε στην αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό που έληξε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τα συνεργεία καθαρισμού έπιασαν δουλειά στην Opap Arena, απομακρύνοντας κιγκλιδώματα από τον εξωτερικό χώρο και φέρνοντας ξανά στο... φως τα εμβλήματα της ΑΕΚ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για καταστροφές και πολλά σπασμένα καθίσματα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού άφησαν το... στίγμα τους στις τουαλέτες του γηπέδου, κολλώντας αυτοκόλλητα της Θύρας 7 και του Ολυμπιακού σε καθρέφτες, ενώ μερικά συνθήματα υπέρ των ερυθρόλευκων «κοσμούν» τους τοίχους.

Δείτε φωτογραφίες 

gipedo1_2_6ea53.jpggipedo2_4fb10.jpggipedo3_4c8d9.jpggipedo4_f60d5.jpg