Latest News

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Η σοκαριστική στιγμή της επίθεσης σε τουρίστρια σε κεντρική πλατεία [ΒΙΝΤΕO)


 Συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας κατά συρροή δράστης έβγαλε ένα τεράστιο μαχαίρι και μαχαίρωσε μία διερχόμενη τουρίστρια... κοντά στην Times Square σε μια τρομακτική απρόκλητη επίθεση.

Το βίντεο της επίθεσης το βράδυ του Σαββάτου δείχνει τον άνδρα να χρησιμοποιεί έναν περιπατητή για να βγει από το Port Gourmet Deli στη Δυτική 43η και Όγδοη Λεωφόρο και να περιπλανάται έξω από τη βιτρίνα πριν πεταχτεί σε μια ανυποψίαστη γυναίκα στο πεζοδρόμιο.

Ο δράστης φαίνεται στο κλιπ να φορά ένα έντονο κίτρινο φούτερ κάτω από ένα σκούρο σακάκι και ένα πορτοκαλί καπέλο να φεύγει από ένα κατάστημα και να κάθεται έξω με τον περιπατητή του

Δύο γυναίκες φαίνονται να περπατούν προς το μέρος του όταν ξαφνικά πηδά από τη θέση του και αποκαλύπτει ένα μεγάλο μαχαίρι.

ADVERTISEMENT

Το βίντεο δείχνει τον ύποπτο να ανακατεύεται προς τα εμπρός και να μαχαιρώνει μια από τις γυναίκες στο στήθος.

Τρεις γυναίκες φαίνονται στη συνέχεια να απομακρύνονται από τον άνδρα, ο οποίος επιστρέφει στη θέση του έξω από τη βιτρίνα με το μαχαίρι όπως φαίνεται να είναι στην αγκαλιά του.

Περίπου δύο λεπτά αργότερα, το βίντεο δείχνει δύο αστυνομικούς να πλησιάζουν τον άνδρα, να τον βάζουν να ρίξει το μαχαίρι και να του βάζουν χειροπέδες.

Ο ύποπτος δράστης, ο Cyril Destin, 62 ετών, έχει συλληφθεί 14 φορές τα τελευταία 20 χρόνια, κυρίως για εγκληματική κακοποίηση και καταπάτηση — συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων συλλήψεων από το 2019, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην The Post.