Latest News

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Επική στιγμή σε συναυλία των Metallica – Αστραπή ήρθε στην κατάλληλη στιγμή (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Αξέχαστη θα μείνει η τελευταία συναυλία των Metallica, η οποία έλαβε χώρα στο Μόναχο , καθώς μια αστραπή «χτύπησε» στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φύση και τέχνη συνεργάστηκαν αρμονικά, καθώς κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του θρυλικού μέταλ τραγουδιού «Master of Puppets», μια αστραπή εμφανίστηκε στον ουρανό, συνθέτοντας ένα μεγαλειώδες σκηνικό, καθόλα ταιριαστό με το κομμάτι.

Βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τον James Hetfield να παίζει κιθάρα εν μέσω βροχής, με φόντο την τεράστια αστραπή. Ούτε παραγγελία να το είχαν κάνει οι Metallica!

Δείτε το βίντεο:

Οι συναυλίες των Metallica είναι γνωστές για το ανεπανάληπτο στήσιμο του φωτισμού τους. Σε κάθε συναυλία εμφανίζονται σε μια τεράστια σκηνή σε σχήμα δακτυλίου, με το Snake Pit στο κέντρο και τέσσερα σετ ντραμς που είναι ισομερώς κατανεμημένα γύρω από την κυκλική σκηνή, ώστε ο ντράμερ Lars Ulrich να μπορεί να έρθει πιο κοντά στο κοινό σε διάφορα σημεία της συναυλίας. Σε κάποια πλάνα είδαμε και τον Hetfield να παίζει κυριολεκτικά μπροστά στα πρόσωπα των θαυμαστών του.

Την Παρασκευή είδαμε το συγκρότημα περιβάλλεται από έναν κύκλο οκτώ λαμπερών πυλώνων που εκτοξεύουν λέιζερ από την κορυφή τους προς το venue. Η αστραπή, όμως, απογείωσε το θέαμα, με έναν από τους χρήστες του X να γράφει: «Μια αστραπή έπεσε και έκανε την πιο cool f***ing εισαγωγή όλων των εποχών».