Latest News

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει ο σύζυγος της κομμώτριας από την Πάτρα: «Δύο ώρες μετά την επέμβαση έφυγε, της το παρουσίασαν σαν κάτι ανώδυνο»

 


«Έχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. η Χαρά ήταν για το σπίτι μας όπως έλεγε η κόρη μου το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν θέλουμε να ζήσουμε με αυτό». Σπαρακτικά είναι τα λόγια του συζύγου της κομμώτριας που πέθανε ύστερα από επέμβαση ρουτίνας, τη λιποαναρρόφηση.

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα. Δεν ήρθε μία ασθένεια. Κάτι έγινε και ”έφυγε” η Χαρά» συμπληρώνει μιλώντας στο Mega.

Η κομμώτρια ταξίδεψε στην Αθήνα για να κάνει λιποαναρρόφηση. Ο πλαστικός χειρουργός ήταν καθησυχαστικός. Την είχε διαβεβαιώσει πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης ανέφερε: «Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, την λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μεταεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

ADVERTISEMENT

Τελευταία φορά που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο ήταν μετά την επέμβαση. H 57χρονη είχε βγει από την ιδιωτική κλινική με ενοχλήσεις, όμως δεν ήθελε να ανησυχήσει την οικογένειά της.

«Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, θα κατέβω την Τρίτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου μου λέει έχουμε πρόβλημα έλα στο γενικό κρατικό. Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνώσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά μέχρι που ”έφυγε”», τα λόγια του συζύγου της συγκλονίζουν.

Από τότε το απόλυτο κενό. Κυριαρχεί ο θυμός. Τα γιατί που έχουν μείνει αναπάντητα.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιγράφεται. Δεν έχω λόγια. Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Μέσα σε 36-38 ώρες» προσθέτει.

«Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι, ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Πήγαμε σπίτι και λίγο αργότερα η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι» υποστηρίζει η κόρη της 57χρονης στην εφημερίδα «Γνώμη».

«Την πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία… λιποθύμησε πάνω μου. Την συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω αυτή τη φορά σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω κατά πάνω. Μάλιστα της διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε» λέει στις δηλώσεις της η κόρη της.

«Μπήκε για μια επέμβαση τη Δευτέρα, μια επέμβαση ρουτίνας. Την ίδια μέρα δεν αισθανόταν καλά επισκέφθηκε κάποιο νοσοκομείο. Μετά επισκέφθηκε την κλινική που είχε κάνει την επέμβαση. Τη δεύτερη επισκέφθηκε πάλι ένα κρατικό νοσοκομείο… Εκεί έπεσε σε κώμα και κατέληξε» σημείωσε συνάδελφός της.

Η 57χρονη γυναίκα ήταν αρκετά πετυχημένη, διατηρούσε ένα κομμωτήριο στο κέντρο της πόλης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.