Latest News

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η Πόπη Αστεριάδη έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη και… δεν κατάλαβε πως ήταν στον «αέρα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια και εκπρόσωπος του Νέου Κύματος της ελληνικής μουσικής, Πόπη Αστεριάδη, μιλώντας στην εκπομπή... «Στούντιο 24».

Η συνέντευξη ξεκίνησε με ένα… ευτράπελο, καθώς η κ. Αστεριάδη ξεκίνησε να μιλάει με άνεση στους παρουσιαστές για τα μαλλιά της και την εξωτερική της εμφάνιση, χωρίς να αντιληφθεί ότι η εκπομπή είχε ξεκινήσει.

«Μου αρέσει που έχω και το χαρτί εδώ, τρέχουν τα μάτια μου. Έχω να βαφτώ… Το μαλλί μου δεν έχει ούτε δύο χρόνια που το έβαψα. Τα έβαφα, μου είχαν φύγει τα μαλλιά. Ωχ! Δεν πιστεύω να είμαστε στον αέρα; […] Α, εντάξει, να μην πω κάτι κουφό!», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, όταν της επισημάνθηκε η έναρξη της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ανέφερε πως έχει βιώσει έντονα τον ανταγωνισμό στο χώρο της μουσικής, αποκαλύπτοντας ότι συνεργάτες της τής χαμήλωναν συχνά το μικρόφωνο καθώς τραγουδούσε.

«Ε, μου έχει τύχει και το στραβό ναι. Εκεί τα βάφω μαύρα! Υπομονή θα κάνεις, θες ή δεν θες, δεν μπορείς να πεις «φεύγω». Από ορισμένα μαγαζιά έχω φύγει, είναι η αλήθεια, αλλά χωρίς να τους κρεμάσω. Τους ειδοποιούσα πως θα αποχωρήσω για κάποιους λόγους ή γιατί δεν πλήρωναν πολλές φορές την ορχήστρα όπως θα έπρεπε. Όλα αυτά τα έχω ζήσει. Βέβαια γινόντουσαν και τότε όλα αυτά

Είναι δύσκολη η φιλία στον καλλιτεχνικό χώρο, αυτό είναι γεγονός, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ πάντα έλεγα πως δεν μπορείς να αρέσεις σε όλο τον κόσμο. Και γω είχα το δικό μου κόσμο και η Καίτη Χωματά είχε τον δικό της και η Ρένα Κουμιώτη τον δικό της. Δηλαδή ο καθένας είχε τον κόσμο του. Το να μην είσαι όμως αγαπημένος, πως θα πας να τραγουδήσεις; Εγώ αν δεν είμαι καλά, ακόμα και με την ορχήστρα, δεν μπορώ! Δεν μου βγαίνει να πάω να τραγουδήσω, θέλω να είναι όλα καλά», τόνισε η Πόπη Αστεριάδη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον πατέρα των παιδιών της, με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ. Όπως αποκάλυψε, οι λόγοι ήταν πρακτικοί, καθώς η πρώην σύζυγος του συντρόφου της δεν του έδινε διαζύγιο.

«Τα παιδιά μου ήρθαν σε μία ηλικία...Στα 25 η μία κόρη και στα 27 η άλλη. Όταν έφευγα -παρόλο που είχα τη μητέρα μου και με βοήθησε πάρα πολύ- μου έλειπαν τα παιδιά μου [...] Ήθελα να κάνω μικρή παιδιά, πάρα πολύ. Τα παιδιά μου τα έκανα από έρωτα, από μεγάλο έρωτα. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον πατέρα των παιδιών μου.

Δεν έκανα τα παιδιά μου σε νεαρή ηλικία και εκτός γάμου επειδή το είχα σκεφτεί, προέκυψε. Η κοινωνική πίεση υπήρξε, γινόταν πιο πολύ από συγγενείς και όχι από τον κόσμο. Δεν με πείραξε καθόλου. Το 1981 χώρισα με τον πατέρα των παιδιών μου, ήταν μικρά τα παιδιά. Δεν ήθελα να κάνω άλλα παιδιά, με τίποτα.

Δεν πρόλαβα να παντρευτώ με τον πατέρα των παιδιών μου. Δεν του έδινε διαζύγιο. Θα καθόμουν να ασχοληθώ με το πότε θα το πάρει το διαζύγιο και να παντρευτούμε; Δεν μου έλειπε και κάτι, τα παιδιά μου ήταν εντάξει. Εκείνος δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο, ηλεκτρολόγος μηχανολόγος. Οι λόγοι που δεν παντρευτήκαμε ήταν μόνο πρακτικοί. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου ντυμένη νύφη.

Δεν κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν τόσο αντισυμβατικό. Μου άρεσε τόσο πολύ, ήμουν τόσο εκεί που το έκανα με πολλή χαρά. Δε το μετάνιωσα. Άλλο το ότι αυτό δεν κράτησε μία ζωή, δεν πειράζει, το έζησα», κατέληξε η Πόπη Αστεριάδη.