Latest News

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ: Έτσι γράφτηκε (πάλι) το τέλος στο γάμο τους


 Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρονται να βρίσκονται σε «δύο διαφορετικές σελίδες» στο γάμο τους εν μέσω φημών ότι οδεύουν προς... διαζύγιο.

«Η Jen και ο Ben έχουν προβλήματα στο γάμο τους», είπε μια πηγή στο Us Weekly Πέμπτη. «Άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα πριν από λίγους μήνες, καθώς η Jen είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τραγουδίστρια του “On the Floor” “είναι πολύ επικεντρωμένη στη δουλειά”, καθώς πρόκειται να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της “This is Me… Now: A Love Story” στο Ορλάντο της Φλόριντα, τον επόμενο μήνα.

«Βρίσκονται σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες τις περισσότερες φορές», πρόσθεσε η πηγή.

ADVERTISEMENT

Ενώ η Λόπεζ, 54 ετών, εθεάθη πρόσφατα να κυνηγά σπίτι στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, την Τρίτη, ο γνώστης επέμεινε ότι έψαχνε απλώς για ένα επενδυτικό ακίνητο.

Ωστόσο, μια άλλη πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι ο Affleck, 51 ετών, ζούσε σε ξεχωριστό σπίτι από τον τραγουδιστή του “Let’s Get Loud”.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι το ζευγάρι δεν είναι έτοιμο να ρίξει πετσέτα ακόμα, καθώς υπάρχουν φήμες ότι εργάζονται για τον γάμο τους.

«Ο Μπεν πιστεύει στη θεραπεία, ως ένα σημείο, και είναι πρόθυμος να συμμετέχει με ανοιχτό μυαλό, παρόλο που μισεί όλη την ταπεινωτική διαδικασία», είπε ένας μυημένος στο ρεπορτάζ.

«Δεν πρόκειται ποτέ να μετρήσει την επιτυχία αυτού του γάμου από αυτό που συμβαίνει στο γραφείο του θεραπευτή. Έχει επίσης μεγαλύτερη ανοχή στις συγκρούσεις και πρέπει να παλέψει για να πάρει το δρόμο του από τον μέσο τύπο».

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι γνωρίζουν τον σταρ του “Argo” για περισσότερα από 10 χρόνια και “όλα είναι μια μάχη” μεταξύ αυτού και του ποπ σταρ.