Latest News

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Τρόμος: Υπάλληλος πέφτει από αεροπλάνο- Το προσωπικό μετέφερε τη σκάλα [ΒΙΝΤΕΟ]



Σε ένα τρομακτικό βίντεο, μέλος από το προσωπικό της ινδονησιακής TransNusa Airlines εθεάθη να πέφτει από το αεροσκάφος αφού εργάτες εδάφους απομακρύνουν τη σκάλα μακριά από το αεροπλάνο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με το Aviation24.be, το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα και δεν αναφέρθηκαν θύματα. Οι αρχές του αεροδρομίου διερευνούν το περιστατικό και έχουν «διαβεβαιώσει μέτρα» για την πρόληψη τέτοιων ατυχημάτων.

Το viral βίντεο δείχνει το προσωπικό του αεροσκάφους να μιλά σε κάποιον μέσα στο Airbus A320. Πριν προλάβει να βγει έξω, οι εργάτες εδάφους απομάκρυναν τη σκάλα μακριά από το αεροπλάνο, προκαλώντας πτώση. Καθώς το βίντεο προχωράει, πολλά φύλλα χαρτιού πετούν στον αέρα καθώς το προσωπικό πέφτει.

Μοιράζοντας το βίντεο του X, ο σύμβουλος αεροπορίας Sanjay Lazar έγραψε: «Σοκαριστικό βίντεο ελήφθη στο WhatsApp – Προειδοποίηση. ανησυχητικές εικόνες ενός υπαλλήλου να πέφτει σε ένα αεροπλάνο #aviation #avgeek #avgeek #αεροπλάνο #σοκαριστικό Περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδονησία με τις αεροπορικές εταιρείες Transnusa και τις υπηρεσίες του αεροδρομίου Jas.”