Latest News

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ στη Μύκονο - Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας

 Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τ στη Μύκονο...ο βράδυ της Παρασκευής.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον δύο σοβαρά τραυματίες που δέχθηκαν χτυπήματα από μαχαίρι. 

Ωστόσο ο ένας τελικά υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πάνω από 20 άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα οι περισσότεροι από το Πακιστάν.

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι έρευνες

Την αιτία της άγριας συμπλοκής που έγινε στην Μύκονο αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό με τον έναν νεκρό.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο ενεπλάκησαν τα 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής, ούτε αν πρόκειται για άτομα που ζουν και εργάζονται στην Μύκονο ή έχουν πάει ως επισκέπτες στο νησί.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ «ξεσκονίζουν» και το βιντεοληπτικό υλικό από την κάμερα του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο συνέβη η συμπλοκή για να δουν τι ακριβώς συνέβη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα συγκεκριμένο άτομο για το οποίο υπάρχουν αναφορές πως βρίσκεται πίσω από την θανάσιμη επίθεση και διεξάγουν ελέγχους στο αεροδρόμιο καθώς και στο λιμάνι του νησιού προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, φαίνεται πως η συμπλοκή δεν είχε σχέση με το μπαρ που βρίσκεται στο σημείο αλλά ότι αφορμή ήταν ένας καβγάς που είχε ξεσπάσει το πρωί μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους πιθανόν δράση. Όπως έγινε γνωστό οι άνδρες έμεναν σε καταλύματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 15 προσαγωγές με αστυνομικές πηγές να εξηγούν πως από τους 15 οι επτά ενδέχεται να συλληφθούν για συμμετοχή στη συμπλοκή και άλλα αδικήματα όπως περί όπλων, αλλοδαπών και ναρκωτικών.