Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Τατιάνα Μπλάτνικ: Με γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας η πρώην σύζυγος του Νικόλαου- Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε ο χωρισμός του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνα Μπλάτνικ, έπειτα από 14 χρόνια γάμου και 20 κοινής ζωής...

Ποια είναι η γυναίκα που πήρε διαζύγιο από τον Νικόλαο μετά από 14 χρόνια γάμου

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και στην περίπτωση τους ταιριάζει μοναδικά. Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ έζησαν μαζί για 23 ολόκληρα χρόνια, ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, όμως η κοινή ζωή τους πλέον χωρίζει.

ADVERTISEMENT

«Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που έσκασε σαν βόμβα το βράδυ της Παρασκευής.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει νέα σχέση με γνωστό επιχειρηματία και συγκεκριμένα τον Γιώργο Μπαρμπαλιά. Πρόκειται για τον γιο του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένος αρχιτέκτονας, ενώ μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, ενώ η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία.

Ο επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο, καθώς ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα.

Ο Νικόλαος από την  άλλη φαίνεται να έχει σχέση με την Χρυσή Βαρδινογιάννη.