Latest News

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Σάλος με την εμφάνισή της στη Νιγηρία- Η πρώτη κυρία της χώρας σχολίασε τη «γύμνια» της (ΒΙΝΤΕΟ)



Η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας προειδοποίησε τις γυναίκες της χώρας να μην «χάσουν αυτό που είναι» σε μια ομιλία που δόθηκε λίγο μετά την επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ επέκρινε τη «γύμνια» των διασημοτήτων... των ΗΠΑ.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση στην Abuja για τον πρώτο χρόνο της διοίκησης του συζύγου της, η σύζυγος του προέδρου Bola Tinubu προέτρεψε τους εφήβους και τους νέους της να ντύνονται πιο κόσμια και να μην «προσπαθούν να μιμηθούν τους αστέρες του κινηματογράφου από την Αμερική».

Ο γερουσιαστής Oluremi Tinubu, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «μούμια» από ορισμένους Νιγηριανούς πολίτες, είπε: «Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας. Βλέπουμε τον τρόπο που ντύνονται. Δεν κάνουμε το Met Gala. Και όλοι, η γύμνια, είναι απλά παντού και οι άντρες είναι καλοντυμένοι.

«Λοιπόν πρέπει να κάνουμε κάτι. Πες τους ότι δεν δεχόμαστε τη γύμνια στον πολιτισμό μας. Αυτό δεν είναι όμορφο. Δεν είναι καθόλου όμορφο».

ADVERTISEMENT

Η Πρώτη Κυρία ονόμασε τη Μέγκαν στην ομιλία της, αλλά δεν επέκρινε τη Δούκισσα, η οποία συναντήθηκε με νεαρές γυναίκες στο έθνος της Δυτικής Αφρικής το Σάββατο πριν από δύο εβδομάδες, όπου αποκάλεσε τη Νιγηρία «η χώρα μου» και ανακοίνωσε ότι είναι κατά 43% Νιγηριανή.

Το ταξίδι της Μέγκαν και του Χάρι στη Νιγηρία χαρακτηρίστηκε ως επιτυχημένο, αλλά η Δούκισσα του Σάσεξ αντιμετώπισε κάποιες αποδοκιμασίες από ορισμένους ειδικούς σχετικά με την πανάκριβη επιλογή ρούχων της στην «faux royal περιοδεία» της με τον πρίγκιπα Χάρι αυτόν τον μήνα σε μια χώρα με υψηλή ανεργία και φτώχεια.

Η πρώην ηθοποιός και influencer το περιέγραψε ως επιστροφή στο σπίτι και αποκάλυψε ότι είναι κατά 43% Νιγηριανή σύμφωνα με ένα τεστ DNA. Ο Χάρι είπε περιπαικτικά σε μια εκδήλωση ότι το κοινό της Νιγηρίας ήταν τα «πεθερικά» του.

Ένας ειδικός στη μόδα είπε ότι η Meghan, η οποία φορούσε μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων και μερικά εξώπλατα και αμάνικα φορέματα, θα μπορούσε να έχει δείξει «περισσότερη σεμνότητα στα ρούχα», επειδή η Νιγηρία είναι κατά κύριο λόγο μια μουσουλμανική χώρα.

Ένας άλλος είπε ότι η Μέγκαν έδειξε πολύ δέρμα και θα είχε καλύψει περισσότερα αν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σχεδίαζαν το ταξίδι.