Latest News

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ανατριχιαστική Νίκι Χέιλι: Έγραψε «αποτελειώστε τους» πάνω σε ισραηλινή οβίδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Η Νίκι Χέιλι φωτογραφήθηκε καθώς έγραφε «αποτελειώστε τους» πάνω σε οβίδα του Ισραηλινού στρατού κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη χώρα, με τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο των social media τις... τελευταίες ώρες.

Ο Ισραηλινός βουλευτής Ντάνι Ντάνον σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ανέβασε μεταξύ άλλων μία φωτογραφία όπου η Νίκι Χέιλι απεικονίζεται να γράφει με μαρκαδόρο πάνω σε οβίδα. Σύμφωνα με τον βουλευτή έγραψε «αποτελειώστε τους» και τη φράση «η Αμερική αγαπά το Ισραήλ πάντα».

«‘Αποτελειώστε τους!’, αυτό έγραψε η φίλη μου η πρώην πρεσβεύτρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνι Ντάνον. Παρότι η Νίκι Χέιλι δεν διευκρίνισε σε ποιους αναφερόταν το «τους», ο βουλευτής άφησε εμμέσως να εννοηθεί πως αφορούσε την Χεζμπολάχ.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία βλέπει το φως της δημοσιότητας μόνο λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον βομβαρδισμό του ισραηλινού στρατού σε καταυλισμό παλαιστινίων εκτοπισμένων στη Ράφα την Κυριακή, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους και προκάλεσε κύμα οργής σε διεθνές επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως η 52χρονη Νίκι Χέιλι εγκατέλειψε την κούρσα για τον Λευκό Οίκο τον Μάρτιο, μετά την καθαρή ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ στην εσωκομματική διαδικασία της παράταξής της.