Latest News

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΕΠΟΣ: Εξαγριωμένος γαμπρός ανακαλύπτει ότι η νύφη που παντρεύτηκε ήταν... άντρας

 
Ένας γαμπρός ανακάλυψε ότι η νέα του σύζυγος είναι στην πραγματικότητα ένας άντρας που τον ξεγέλασε για να παντρευτεί σε μια άγρια ​​απάτη... για χρήματα.

Ο Α.Κ. γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο, που φέρεται να ονομάζεται Adinda Kanza, μέσω του Instagram πέρυσι και το ζευγάρι συμφώνησε να συναντηθούν προσωπικά για να συνεχίσουν τη σχέση τους περαιτέρω, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Όταν έβγαιναν πρόσωπο με πρόσωπο, ο Kanza είχε πάντα ένα νικάμπ, ένα παραδοσιακό κάλυμμα προσώπου που φορούσαν μερικές μουσουλμάνες γυναίκες που καλύπτει ολόκληρο το κεφάλι και το πρόσωπο του χρήστη εκτός από τα μάτια τους.

Η Kanza, επίσης 26 ετών, είπε στο AK ότι ήταν πιστή μουσουλμάνα και δεν είχε ζωντανή οικογένεια, ανέφερε η τοπική δημοσίευση.

ADVERTISEMENT

Απέφευγε επίσης οποιεσδήποτε πράξεις οικειότητας ή σεξ, λέγοντας ότι είχε έμμηνο ρύση ή ότι δεν αισθανόταν καλά, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Όντας καχύποπτος, ο AK κοίταξε το ιστορικό της νέας του συντρόφου και βρήκε το προηγούμενο οικογενειακό της σπίτι. Πήγε στη διεύθυνση και σοκαρίστηκε όταν συνάντησε τους γονείς της Kanza, παρά τους ισχυρισμούς της ότι είχαν πεθάνει.

Η οικογένεια, που δεν είχε ιδέα ότι είχε νέο γαμπρό, ενημέρωσε τον AK ότι ο Kanza ήταν στην πραγματικότητα γιος τους.