Latest News

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Τον «μάλωσε» η Καμίλα- Γιατί του έκανε παρατηρήσεις

Η βασίλισσα Καμίλα εξέδωσε μια παιχνιδιάρικη «προειδοποίηση» στον βασιλιά Κάρολο αφού αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της «θα γινόταν καλύτερα», κάνοντας πλάκα στους καλεσμένους σε μία εκδήλωση: «Λοιπόν, θα γινόταν [καλυτέρευε] αν συμπεριφερόταν... πιο καλά».

Η βασίλισσα, 76 ετών, ήταν ειλικρινής στην άποψή της ότι ο βασιλιάς θα πρέπει να επιβραδύνει μετά τη διάγνωση του καρκίνου νωρίτερα φέτος.

Όμως ο Βασιλιάς εμφανίστηκε με μεγάλη διάθεση, αφού επέστρεψε στη δημόσια ζωή μετά το πράσινο φως από τους γιατρούς τον περασμένο μήνα.

Ο Βασιλιάς εμφανίστηκε με έντονη διάθεση σε μια επίσκεψη στη Βασιλική Όπερα το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έκανε μια εμφάνιση έκπληξη – η οποία ήρθε μια εβδομάδα μετά τους ισχυρισμούς ότι σνόμπαρε τον πρίγκιπα Χάρι δύο φορές κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ADVERTISEMENT

Ο δούκας του Σάσεξ πέρασε τρεις μέρες στην πατρίδα του για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο και ενώ πολλοί περίμεναν ότι θα συναντούσε τον πατέρα του, αυτό δεν συνέβη.

Ένας εκπρόσωπος του Δούκα επιβεβαίωσε ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πολυάσχολου προγράμματος του Βασιλιά αυτή την εβδομάδα, που τον οδήγησε να παρακολουθήσει πέντε εκδηλώσεις σε 48 ώρες.

Η Camilla εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με τα αποτελέσματα που ζήτησε από τον Hugo Burnand να φωτογραφίσει τον γάμο της το 2005 με τον βασιλιά Κάρολο.

«[Στον Κάρολο] άρεσε τόσο πολύ αυτό που έκανα στο γάμο ώστε να μου ζητήσει να βγάλω μερικές φωτογραφίες του και μετά τα αγόρια», εξήγησε ένας πολυάσχολος Μπέρναντ καθοδόν προς την έκθεση Royal Portraits.

Η εκδήλωση στο The King’s Gallery, που έγινε στις 17 Μαΐου, έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Μπέρναντ καθώς περιλαμβάνει «τις πρώτες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τη βικτωριανή εποχή».