Latest News

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: «Σταδιακή βελτίωση της υγείας του – Ξεκίνησε λογοθεραπεία»

 Στο Τζάνειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη... την περασμένη Τετάρτη (15/5).

Η κατάσταση του τραγουδιστή είναι σταθερή με τον ίδιο να έχει από την πρώτη στιγμή επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο, δεν μπορεί, μέχρι στιγμής, να μιλήσει.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί κι η ομιλία του κι όλα θα πάνε καλά».

Λίγο νωρίτερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είχε μιλήσει στο ΑΝΤ1, ενημερώνοντας ότι ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε ήδη λογοθεραπεία, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η ομιλία του.