Latest News

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Βάσω Λασκαράκη - Μελέτης Ηλίας: Η στενή φιλία που ξεκίνησε από το Σόι «Ήταν δίπλα μου στο διαζύγιο»

 Η Βάσω Λασκαράκη κι ο Μελέτης Ηλίας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Ελένη για τη φιλία τους και όσα έχουν μοιραστεί μαζί τα τελευταία 10 χρόνια, από τότε που ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα της σειράς «Το Σόι σου»...

Πλέον είναι κολλητοί, κουμπάροι κι ετοιμάζονται για τη νέα τους συνεργασία στο θέατρο αυτή τη φορά. Ο ηθοποιός είπε για τις πρώτες επαφές που είχαν: «Την πρώτη φορά που είδα την Βάσω Λασκαράκη εκτός δουλειάς ήταν όταν μας κάλεσε σπίτι της. Εκεί είδα μια Βάσω νοικοκυρά, που τα έκανε όλα μόνη της. Δεν της το είχα. Δεν είναι εύκολη η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ιδίως στον χώρο μας», ενώ η Βάσω Λασκαράκη συμπλήρωσε: «Με τον Μελέτη Ηλία είχαμε εξαιρετική χημεία από την αρχή, από το πρώτο δοκιμαστικό. Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά».

Πάντως παραδέχονται πως είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες: «Αν ήμασταν ζευγάρι με την Βάσω θα περνούσαμε πολύ άσχημα. Είμαστε τελείως αντίθετοι. Είμαι λίγο ακοινώνητος και αντικοινωνικός», είπε ο ηθοποιός.

Ενώ παραδέχτηκαν πως πολλές δυσκολίες τους βρήκαν μαζί: «Τα προβλήματα που προέκυψαν κατά καιρούς στις ζωές μας τα περάσαμε μαζί. Ο Μελέτης ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου. Ήταν ένας άνθρωπος που του εμπιστεύτηκα αρκετά πράγματα. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε μαζί γιορτές. Στη γέννηση του Δημήτρη είμασταν μαζί στο γύρισμα.

Περιμέναμε να γεννηθεί να τον δούμε για να επιστρέψουμε στο γύρισμα. Ο Μελέτης έχει κάνει και το άλλο... Είμαστε μαζί και ήταν να βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου. Κάναμε γύρισμα «Χαμπέους σε τραπέζι» κι είχε το κινητό του και του έλεγα «απλά πες μου μόνο, πότε θα βγει». Και μου λέει «εντάξει, βγήκε», είπε η Βάσω Λασκαράκη για την περίοδο που χώρισε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η νέα τους συνεργασία στο θέατρο αυτή τη φορά τους βρίσκει αρκετά χρόνια μετά από το Σόι: «5 χρόνια έχουμε που έχει τελειώσει το Σόι και η αλήθεια είναι ότι πάντα λέγαμε να συνεργαστούμε ξανά», πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας. Ενώ μαζί συμπλήρωσαν πως έχουν βρει ένα ωραίο έργο κι ένα ωραίο καστ ηθοποιών «έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου για να έχουμε στα χέρια μας αυτό το έργο. Ευχόμαστε να ευοδώσει η σεζόν 2024-2024 να μας βρει μαζί στο σανίδι», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Ο Μελέτης Ηλίας σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως πρόκειται για το έργο πως λέγεται «Λαπωνία» και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει τις παραστάσεις από τη Θεσσαλονίκη.