Latest News

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πυροβόλησε τους γονείς του γιατί δεν τον ανέθρεψαν σωστά - Το σχεδίαζε χρόνια

 Ο Jeremiah Estel Blair, 19 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας σε σχέση με τον πυροβολισμό που συνέβη σε μια γειτονιά... Chandler.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5:30 π.μ. αφού η μητέρα είπε στο 911 ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν πυροβοληθεί από τον ενήλικο γιο τους.

Η αστυνομία έφτασε λίγες στιγμές αργότερα, με τον Μπλερ να περιμένει αστυνομικούς στο δρόμο του και να παραδίδεται χωρίς αντίσταση, όπως περιγράφουν τα δικαστικά έγγραφα.

Μόλις τέθηκε υπό κράτηση, οι αρχές είπαν ότι ο Μπλερ παραδέχτηκε αυτό που συνέβη, εξηγώντας ότι ήταν «αναστατωμένος για την ανατροφή του» και ότι «δεν του φέρθηκαν όπως θα έπρεπε ως παιδί».

ADVERTISEMENT

Τα δικαστικά έγγραφα ανέφεραν ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τους γονείς του εδώ και χρόνια και ότι είχε κρύψει το όπλο στην ντουλάπα του υπνοδωματίου του.

Επιπλέον, η αστυνομία είπε ότι ο Μπλερ είχε σκεφτεί άλλους τρόπους για να σκοτώσει τους γονείς του, αλλά πίστευε ότι ένα πιστόλι θα ήταν πιο αποτελεσματικό.

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο 19χρονος είπε ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τους γονείς του την Ημέρα της Μητέρας, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη για την επόμενη μέρα.

Τα δικαστικά έγγραφα ανέφεραν ότι τοποθέτησε το όπλο και μια βιντεοκάμερα στην κουζίνα γύρω στη 1 π.μ. και περίμενε έναν από τους γονείς να σηκωθεί και να ετοιμαστεί να πάει στη δουλειά, λέγοντας στους ντετέκτιβ ότι ήθελε να καταγράψει το περιστατικό.

Ο Μπλερ φέρεται να πυροβόλησε τον πατέρα του στον κάτω όροφο πριν τρέξει πάνω για να πυροβολήσει τη μητέρα του αφού βγήκε από την κρεβατοκάμαρα.

Η αστυνομία είπε ότι και οι δύο γονείς νοσηλεύτηκαν μετά τον πυροβολισμό, αλλά δεν χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση.

Ενώ ο Μπλερ περίμενε να φτάσει η αστυνομία, ήταν αναστατωμένος που «δεν σκότωσε» έναν από τους γονείς του, αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.

Αυτή τη στιγμή ο Μπλερ κρατείται στη φυλακή της κομητείας Maricopa με εγγύηση 750.000 δολαρίων.

Οι αρχές είπαν ότι ο 19χρονος τους είπε επίσης ότι ήξερε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος.