Latest News

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Σοκ: Σκότωσε τον σύντροφό της λόγω του σκύλου της- «Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς»!


Μία γυναίκα στη Βρετανία μαχαίρωσε τον φίλο της μέχρι θανάτου γιατί άφησε το σκύλο της να δραπετεύσει...

Η Winter Swan-Miller, 37, ισχυρίστηκε ότι «δεν είχε άλλη επιλογή» από το να σκοτώσει τον 62χρονο Stuart Crocker όταν το κατοικίδιο Oblivion βγήκε έξω και τον έκλεψαν.

Το πτώμα του βρέθηκε περιτριγυρισμένο από σημειώσεις που έγραφαν «πάρε το γαμ@@@ σκυλί μου με το σκύλο σου. Αυτός είναι ο λόγος που το έκανα αυτό χαχα».

Η Swan-Miller καυχήθηκε επίσης για το πώς ήταν «κακό κορίτσι» και είπε «Δεν νιώθω ότι έχω κάνει καθόλου κακό» στα βίντεο του TikTok που κοινοποιήθηκαν μετά τον θάνατο του Stuart.

ADVERTISEMENT

Το δικαστήριο του Στέμματος του Winchester άκουσε ότι ήλπιζε να αποκτήσει «φήμη» αναρτώντας για τη δολοφονία στο διαδίκτυο.

Ο Nicola Shannon KC, που ασκεί δίωξη, είπε ότι ο Stuart μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι που μοιραζόταν με τον Swan-Miller στις 28 Ιουνίου πέρυσι.

Φέρεται ότι τον μαχαίρωσε 26 φορές πέντε μέρες νωρίτερα αφού άφησε το σκυλί να δραπετεύσει από το σπίτι τους.

Το Oblivion είχε κλαπεί, αλλά είχε επιστρέψει στην κυρία Swan-Miller έως τις 21 Ιουνίου, σύμφωνα με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok.

Μετά την υποτιθέμενη δολοφονία, η Swan-Miller βγήκε για ένα γεύμα McMuffin με λουκάνικο και αυγά από τα McDonald’s πριν καταφύγει στο Μπέρμιγχαμ.

Ο συναγερμός σήμανε όταν ένας γείτονας ανέφερε μια άσχημη μυρωδιά που τη συνέκρινε με ένα «υγρό χαλί», όπως ειπώθηκε.