Latest News

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμιση


 Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω... X (Twitter).


Η σύζυγος του πρωθυπουργού κατέθεσε τη μήνυση στις 14 Μαΐου, όμως δεν το είχε ανακοινώσει έως σήμερα. Αφορμή για τη δημοσιοποίηση της ενέργειάς της αυτής, ήταν μία νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, με την οποία ανέφερε: «Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. 
Ίσως αργότερα… Άλλωστε, έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα έρθει μάρτυρας εναντίον μου, έτσι δεν είναι;».

Η κυρία Γκραμπόφσκι έγραψε στον λογαριασμό της στο Χ: «Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου. Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», δημοσιεύοντας παράλληλα και τις σχετική εικόνα από την κατάθεση της μήνυσης.

Στις 31/3, η Έλενα Ακρίτα είχε επιτεθεί κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, μέσω social media, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που μέσω ανακοίνωσης προανήγγειλε «απαραίτητες νομικές ενέργειες» εκ μέρους της κ. Γκραμπόφσκι.