Latest News

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Σοκ στη Νίκαια: Μαχαίρωσε στην κοιλιά την σύζυγό του -Είχε συλληφθεί 6 φορές για ενδοοικογενειακή βία


Έξι φορές έχει συλληφθεί ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύζυγό του στη 
Νίκαια. Διέφυγε από το σημείο της επίθεσης, αλλά συνελήφθη εκ νέου από... τις αρχές. 

Επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της κατήγγειλε μία γυναίκα στη Νίκαια που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάλεσε τραυματισμένη την Άμεση Δράση για να ζητήσει βοήθεια.

Η Άμεση Δράση δέχθηκε το τηλεφώνημα στις 21:45 και αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν λίγο αργότερα στην οδό Αρτέμιδος. Η 57χρονη έχει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα, που είναι 57 ετών και κατάγεται από το Περού έχει τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Ο άνδρας, είναι επίσης 57 ετών και Έλληνας. Το ζευγάρι διέμενε στη συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία 15 χρόνια.

ADVERTISEMENT

Ο δράστης είχε συλληφθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία τριετία. Είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και κατόπιν είχε αφεθεί ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες., την τελευταία φορά στα τέλη Απριλίου, η γυναίκα είχε ρωτηθεί ξανά για κουμπί πανικού και για παραμονή της σε δομή φιλοξενίας, αλλά αρνήθηκε.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα ο άνδρας είχε συνελήφθη μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία φορά ρωτήθηκε εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί panic button, αλλά εκείνη είπε πως δεν επιθυμούσε.