Latest News

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο

 Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και την παράνομη οπλοχρησία – οπλοφορία, βρίσκεται πλέον ο 50χρονος που δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει συζύγου του... στο Μενίδι.

Αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Λόγω «κωλύματος του κατηγορούμενου», όπως είπαν οι συνήγοροί του στη δίκη που είχε σήμερα για την ενδοοικογενειακή βία, το δικαστήριο ανέβαλε για τις 18 Μαρτίου 2025.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε αυτή την περίπτωση είναι απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη μετά την τελευταία καταγγελία της άτυχης γυναίκας στις 7 Μαΐου.


Καμία μεταμέλεια δεν δείχνει για τη γυναικοκτονία της 40χρονης Ενκελέιντα στο Μενίδι ο εν διαστάσει σύζυγός της, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του. Τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου της Ενκελέιντα σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ήταν «σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος στα πρώτα λόγια που είπε στις Αρχές μετά τη σύλληψή του, δήλωσε αμετανόητος και υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες τους στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 50χρονος. Υπενθυμίζεται πως συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη γυναικοκτονία της 40χρονης στην περιοχή της Φυλής, καθώς κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη δολοφονία της 40χρονης, ο δράστης πήγε σε ξενοδοχείο για να περάσει τη νύχτα και έπειτα περιφερόταν στους δρόμους μέχρι τον εντοπισμό του από την ΕΛ.ΑΣ. Δεν άλλαξε ρούχα και υποστηρίζεται πως κυκλοφορούσε με αυτά που φορούσε όταν δολοφόνησε την Ενκελέιντα.