Latest News

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο τελευταίος διάλογος της 40χρονης με τον φονιά της - Σοκάρει η ομολογία του δράστη


 Με απόλυτη κυνικότητα ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης περιγράφει πως την σκότωσε.

Αποκάλυψε μάλιστα και έναν διάλογο που είχαν οι δύο τους, πριν τη δολοφονία τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Μαΐου.

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα, της λέω: “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μου απαντά: “Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί, πάνω της» είπε ο δολοφόνος.

Μενίδι: Έβλεπε ειδήσεις, έπινε μπύρες και κοιμήθηκε ο 50χρονος μετά το φονικό

ADVERTISEMENT

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που  βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι και τις αντιδράσεις του δράστη μετά το φονικό.

Ο 50χρονος, αφότου σκότωσε με δέκα μαχαιριές τη 40χρονη, πήγε στο ξενοδοχείο, κοιμήθηκε 2-3 ώρες, έβαλε να δει ειδήσεις για να δει τι έλεγαν τα Μέσα για τη δολοφονία και όταν κατάλαβε ότι τον αναζητούσε η αστυνομία, έφυγε.

Ειδικότερα, φορώντας μαύρο παντελόνι, κόκκινο αμάνικο τζάκετ και τζόκεϊ στο κεφάλι, ζήτησε δωμάτιο και όταν τον ρώτησαν, πόσες ημέρες θα μείνει, απάντησε «σήμερα και θα δούμε».

Στη συνέχεια ανέβηκε στο δωμάτιο και μετά από μία ώρα ήταν νευρικός, έφυγε και όταν επέστρεψε, ήταν τόσο ανήσυχος που δεν μπορούσε καν να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας «θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος ήθελε να μάθει τι έλεγαν τα ΜΜΕ για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το έβαλε στα πόδια, μόλις υποψιάστηκε ότι τον ψάχνει η αστυνομία. Η αστυνομία κάλεσε στο ξενοδοχείο και ρωτούσε αν ο 50χρονος διέμενε εκεί. Μία καμαριέρα ρώτησε τον συζυγοκτόνο το μικρό του όνομα και τότε εκείνος κατάλαβε ότι τον αναζητούν και τράπηκε σε φυγή.

Ο 50χρονος που σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο τη μητέρα των δύο παιδιών του, δεν έχει ζητήσει για την ώρα ούτε μία συγγνώμη για το έγκλημα που διέπραξε. Με τα λόγια και τους ισχυρισμούς του από χθες, όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα σε αυτή την οικοδομή στο Καματερό, να προκαλούν οργή στα αδέρφια του θύματος.

«Όταν έγκυος με την κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι σε κουβά με χλωρίνη», είπε ο αδελφός τους θύματος.

«Έχουν γίνει τρεις σοβαρές μηνύσεις και γύρω στις 40 καταγγελίες. Κάθε εβδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον πιάνανε και τον αφήνανε ελεύθερο», είπε η κουνιάδα του θύματος.

Μετά τη γυναικοκτονία χθες τα ξημερώματα, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

«Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει;», ανέφερε ο δράστης της γυναικοκτονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομολογεί και περιγράφει τα όσα έγιναν καρέ – καρέ. Με την κόρη του να βλέπει τη μητέρα της νεκρή για ώρες στο πεζοδρόμιο.

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 05.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά πήγα με τα πόδια στην οικοδομή και ήπια κάτι μπύρες μέχρι που τελικά με συνέλαβαν».


Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα ο φονιάς – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, «της έβαζε το κεφάλι μέσα στον ασβέστη»

Την Δευτέρα (17/5) θα θα δώσει εξηγήσεις στην Δικαιοσύνη για την άγρια δολοφονία της 40χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι, ο 50χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια που θα χειριστεί την δολοφονία , για να προετοιμάσει την απολογία του έναντι της κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία  και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος , φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα το οποίο ισχυρίζεται πως διέπραξε γιατί το θύμα “του έτρωγε τα λεφτά” και είχε σχέση μέ άλλον άντρα.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοχρησία – οπλοφορία, κατηγορείται ο 50χρονος για τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι.

Λόγω «κωλύματος του κατηγορούμενου» όπως είπαν οι συνήγοροί του στη δίκη που είχε σήμερα για την ενδοοικογενειακή βία, το δικαστήριο ανέβαλε για τις 18 Μαρτίου 2025.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε αυτή την περίπτωση είναι απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη μετά την τελευταία καταγγελία της άτυχης γυναίκας στις 7 Μαΐου.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο πατέρας δεν αφήνει τον γιο του να πάει στη κηδεία της μητέρας του

Ο 50χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγο του στο Μενίδι δεν συναινεί ώστε να μπορέσει να παραστεί ο ανήλικος γιος του στην κηδεία της μητέρας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του. Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και στα παιδιά του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι που…να σαν την μάνα σου».

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Xθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο 50χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών από… σύμπτωση!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης. Ακόμη και όταν συνελήφθη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν στα… χέρια τους!

Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, ο «χασάπης του Μενιδίου», έδωσε τα στοιχεία του και τότε εμβρόντητοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος μια γυναίκα, την 40χρονη.