Latest News

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Σκηνές τρόμου στην Σκιάθο: 35χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε στην κοιλιά τον εργοδότη του

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στη Σκιάθο, όπου ένας 35χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον εργοδότη του, τραυματίζοντάς τον... στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα συνέβησαν τη Δευτέρα, όταν ο εργοδότης του δεν τον άφησε να ανοίξει τη βαλίτσα ενός άλλου 35χρονου, με τον οποίο συγκατοικούσαν και εργάζονταν στην επιχείρηση του θύματος. 

Μετά την επίθεση, ο 35χρονος πέταξε το μαχαίρι και απομακρύνθηκε από το σημείο, ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις Αρχές γιατί έγινε αντιληπτός από περαστικούς.

Ο εργοδότης δεν υπέστη σοβαρή ζημιά και αναρρώνει στο σπίτι του. Ο 35χρονος κατάγεται από ένα χωριό της Φθιώτιδας και όπως αναφέρεται, αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας

Στη δίκη του ήταν παρόν και ο αδερφός του, ο οποίος κατέθεσε πως μετά από ένα ατύχημα που είχε 10 χρόνια πριν, αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας. 

Ο ίδιος ο δράστης από τη μεριά του ζήτησε συγγνώμη και σημείωσε πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον εργοδότη του.

Ωστόσο, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δεν αποδέχθηκε ότι ο 35χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 9 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, από την οποία θα εκτίσει τέσσερις μήνες. 

Η εισαγγελέας έδρας συγκεκριμένα πρότεινε την ενοχή του, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο που αποτελεί για το κοινωνικό σύνολο.