Latest News

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Εφιάλτης για 33χρονη στην Ομόνοια: Συνελήφθη 27χρονος που βίασε, μαχαίρωσε και την παράτησε δεμένη γυμνή


Μία 33χρονη εντοπίστηκε από τις Αρχές κλειδωμένη και τραυματισμένη σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια, το βράδυ... της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους σταμάτησαν για έλεγχο έναν 27χρονο Παλαιστίνιο στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου στην Ομόνοια. Πάνω του βρήκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια επόμενης περιπολίας τους το ίδιο βράδυ και στο ίδιο σημείο, περίπου στις 21:00 άκουσαν φωνές από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο. Πλησιάζοντας άκουσαν μία γυναικεία φωνή να φωνάζει βοήθεια. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, όπου και βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο, την έσπασαν και βρήκαν πάνω σε ένα κρεβάτι μια γυναίκα, ακινητοποιημένη, δεμένη, τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, αλλά και μαχαιρωμένη στον αριστερό της μηρό.

Η 33χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας και κατήγγειλε τον 27χρονο ως βασανιστή της , προχωρώντας στην αναγνώρισή του. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά και έπειτα αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Σωτηρία. Στο εγκαταλελειμμένο κτήριο, οι Αρχές εντόπισαν ένα μαχαίρι, μία λάμα, και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου που είχε πάνω του κηλίδες αίματος.

Ομόνοια: Τι κατέθεσε η 33χρονη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου, συναντήθηκε με τον 27χρονο στον δρόμο και συμφώνησαν να μεταβούν στην οικία του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Μόλις μπήκε στο σπίτι του, ο 27χρονος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη και την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα, παρά τη θέληση της, συνεχίζοντας να τη χτυπά.

Όπως ανέφερε από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν θυμάται τίποτα και όταν ξύπνησε ξεκίνησε να φωνάζει για βοήθεια. Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και παράβασης του νόμου «περί όπλων».