Latest News

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Άγρια δολοφονία 31χρονης από τον bodybuilder σύντροφό της: Ισχυρίστηκε ότι έπεσε ενώ καθάριζε

 


Μια γυναίκα που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον bodybuilder σύζυγό της ενώ η κόρη της ήταν στο σχολείο πέθανε μετά από 10 ημέρες... στην εντατική.

Η Marcela Luise, 31 ετών, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας αναίσθητη στις 10 Μαΐου στο νοσοκομείο Santa Monica στη Βραζιλία. Ο σύζυγός της, Igor Porto Brandao, ο οποίος τη μετέφερε στο νοσοκομείο, συνελήφθη αφού η Marcela είχε υποστεί εγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά, σπασμένη ωμοπλάτη και μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και το σώμα της. Ο Ιγκόρ ισχυρίστηκε ότι υπέστη όλα τα τραύματα αφού έπεσε στο σπίτι ενώ καθάριζε.

Όμως, η νεαρή γυναίκα έχασε τη μάχη με τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας αφού πέρασε πάνω από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή της. Ο μυώδης Igor συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή όταν η νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσε ότι τα τραύματα της Marcela δεν συνάδουν με πτώση. Προφυλακίστηκε στη φυλακή εν αναμονή της ποινικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μπρούνα Κοέλιο είπε πώς ο Ιγκόρ δημιούργησε μία ψεύτικη ιστορία λέγοντας ότι ο Μαρσέλα είχε «πάθει σπασμούς» αφού έπεσε ενώ καθάριζε στο σπίτι.

ADVERTISEMENT

«Είπε στην ιατρική ομάδα ότι καθάριζε το σπίτι όταν γλίστρησε και έπεσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπέστη σπασμούς και τα τραύματα προκλήθηκαν από την πτώση. Είπε ότι της έκανε μπάνιο και την πήγε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο για χειρουργική επέμβαση πριν μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Ο δράστης περιγράφεται ως κάποιος με «εκρηκτικό και επιθετικό ταμπεραμέντο» ενώ έγινε γνωστό ότι είχε τσακωθεί με έναν γείτονα, καθώς και έναν εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ. Την τραγική είδηση ​​του θανάτου της Marcela επιβεβαίωσε χθες η θεία της Fernanda Paula Miranda.

Μιλώντας σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό ενώ η ανιψιά της πάλευε ακόμα για τη ζωή της στην εντατική, η Φερνάντα είπε: «Δεν δούλευε και την έλεγχε. Συχνά της έλεγε ότι δεν ήταν καλή μαμά, ότι δεν ήξερε να κάνει οτιδήποτε, την προσέβαλε και την ταπείνωσε».