Latest News

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός στο Πανθεσσαλικό - 30 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα

Οριστικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία... της ΕΠΟ.

Οι δύο φιναλίστ θα πάρουν μονάχα το ελάχιστο των προσκλήσεων που προβλέπεται, δηλαδή από 30 η κάθε πλευρά.

Ο Άρης πρότεινε να τοποθετηθούν κάμερες και να γίνει το παιχνίδι με κόσμο και να μοιραστούν τα έξοδα οι δύο φιναλίστ και η δημοτική αρχή, όμως η ΕΠΟ και ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, αφού δεν υπάρχει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να γίνουν οι εργασίες αυτές.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» πρότειναν να διεξαχθεί το ματς με την κάθε πλευρά να παίρνει από 30 προσκλήσεις, δηλαδή το ελάχιστο που προβλέπεται. ΕΠΟ και Άρης αντιπρότειναν να γίνει μία αίτηση για ειδική άδεια από το υπουργείο, ώστε να γίνουν 300 οι προσκλήσεις, ωστόσο το «τριφύλλι» ήταν αρνητικό, αφού το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Τελικά, η ΕΠΟ αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα ώστε να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ίσως 300.

Μπαλτάκος: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο»

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά το τέλος της σύσκεψης.

«Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη».