Latest News

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ιωάννα Τούνη: «Έκανε 2.490 και την πήρα 1.739, το λες και οικονομία!» - Σάλος στο Tik Tok με το νέο της βίντεο

Στην Αμερική ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον γιο της Πάρη φυσικά και μέσα από τα social media της ως συνήθως ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για κάθε... της κίνηση.

 Η  influencer κατάφερε να ξεσηκώσει για ακόμα μια φορά θύελλα αντιδράσεων στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok, καθώς πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βιντεάκι παρουσιάζοντας τις νέες της αγορές από εκεί, αγορές από πανάκριβα brand που όμως είχαν εκπτώσεις....

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια. Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια. Ο σχολιασμός της, δε, στο βίντεο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προκλητικός αφού αναφέροντας πως για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων έδωσε 1.739 δολάρια δήλωσε «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Τα σχόλια που ακολούθησαν

«Είμαστε κι εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 ευρώ και οι δυο) για να πάμε να ψωνίσουμε στο super market και γενικά να βγει ο μήνας και στις 20 πάλι», έγραψε μια κοπέλα από κάτω με την γνωστή influncer να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι γι' αυτό», ενώ σε άλλο σχόλιο τύπου «Τι έχω κάνει λάθος» εκείνη απάντησε «Ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων κι όχι με την δική σου»

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη tik tok